Football Talk

Μίλαν – Ουντινέζε 4-2: Πρεμιέρα με θέαμα και «πάρτι» για τους Ροσονέρι! (video)

Μίλαν – Ουντινέζε 4-2: Πρεμιέρα με θέαμα και «πάρτι» για τους Ροσονέρι! (video)

Η Μίλαν ήταν «πρωταθλήτρια» στην πρεμιέρα της στη φετινή Serie A και επικράτησε εύκολα της Ουντινέζε με 4-2 στο κατάμεστο Σαν Σίρο.

Ξεκίνημα με το δεξί για την Μίλαν, η οποία με εμφάνιση πρωταθλήτριας κέρδισε εύκολα με 4-2 την Ουντινέζε στο Σαν Σίρο, στην πρεμιέρα της στη φετινή Serie A!


Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντεουλοφέου, ο Ροντρίγκο Μπεκάο έπιασε την γυριστή κεφαλιά και νίκησε τον Μενιάν, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του, «παγώνοντας» το Σαν Σίρο. Αυτό ήταν το πρώτο χρονικά γκολ της σεζόν στην Serie A! Οι «ροσονέρι» δεν πτοήθηκαν και στο 9’ ο Καλάμπρια θα ανατραπεί μέσα στην περιοχή από τον Σόπι και ύστερα από έλεγχο στο VAR ο διαιτητής θα δώσει το πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τεό Ερναντέζ για το 1-1 των γηπεδούχων!

Χωρίς καλά καλά να συνέλθουν από την ισοφάριση, οι φιλοξενούμενοι θα δεχτούν και δεύτερο τέρμα στο 15’, με τον Καλάμπρια να βγάζει τη σέντρα από τα δεξιά και τον Άντε Ρέμπιτς να σουτάρει στην κίνηση και να φέρνει τούμπα το ματς για τους πρωταθλητές. Στη συνέχεια η Μίλαν είχε τον έλεγχο του αγώνα ωστόσο το πρώτο ημίχρονο έκλεισε όπως ακριβώς ξεκίνησε, με την Ουντινέζε να σκοράρει! Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Περέιρα θα κάνει την σέντρα και ο Άνταμ Μασίνα με υπέροχη κεφαλιά-ψαράκι θα ισοφαρίσει σε 2-2, σκορ με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Ο τρελός ρυθμός του πρώτου μέρους συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μιλανέζους να σκοράρουν λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του, με τον Μπραχίμ Ντίαζ να παίρνει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή του Μιράντε και με σουτ στη δεξιά γωνία να δίνει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι σε αντίθεση με το πρώτο μέρος δεν ήταν το ίδιο επικίνδυνοι και αρκέστηκαν σε πιο παθητικό ρόλο, με τους παίκτες του Πιόλι να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και να φτάνουν και σε τέταρτο γκολ στο 68’! Ο Ντίας έβγαλε την ασίστ και ο Ρέμπιτς με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ λίγο πριν δώσει τη θέση του στον Ολιβιέ Ζιρού.

Στο 78΄ ήταν σειρά του Λεάο να προσπαθήσει να πετύχει γκολ όμως το σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και οι «ροσενέρι» ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Serie A και μάλιστα με εμφατική εμφάνιση!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΜΙΛΑΝ: 
Μενιάν, Καλάμπρια, Καλούλου, Τομόρι, Ερναντέζ, Μπενασέρ, Κρούνιτς (84' Πομπέγκα), Μεσίας (71' Σαλεμάκερς), Ντίας (71' Ντε Κετελάρε), Λεάο (84' Οριγκί), Ρέμπιτς (71' Ζιρού)

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Νούιτινκ, Πέρες (67' Εμπόσε), Σόπι, Περέιρα, Γουάλας (76' Λόβριτς), Μακενγκό (76' Σάμαρτζιτς), Μασίνα (83' Εμποσέλε), Ντεουλοφέου, Σακσές (67' Μπέτο)


Αντώνης Κεφαλωνίτης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0