Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρεις τεσσάρες... ημιχρόνου στην ιστορία της, όλες την τελευταία διετία! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρεις τεσσάρες... ημιχρόνου στην ιστορία της, όλες την τελευταία διετία! (video)
Τότεναμ, Λίβερπουλ και τώρα Μπρέντφορντ. Η τρίτη ομάδα που «φιλοδωρεί» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τέσσερα γκολ σε ένα ημίχρονο. Συνθήκη τρομακτικά συνηθισμένη την τελευταία διετία!
Σχετικά Άρθρα
Η έλευση του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε η αφορμή για σαφώς μεγαλύτερες προσδοκίες. Κάθε αρχή, όμως, και δύσκολη. Ειδικά όταν πρόκειται για έναν σύλλογο που εμφανίζει μεγάλες -και επαναλαμβανόμενες- παθογένειες.

Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα μόλις στη 2η αγωνιστική της Premier League της σεζόν 2022/23. Η Μπρέντφορντ «σόκαρε» τους «κόκκινους διαβόλους» και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, φιλοδωρώντας με τέσσερα γκολ την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού, μέσα σε μόλις 35 λεπτά.

Τρία τραγικά αμυντικά λάθη που δύσκολα συναντώνται σε επαγγελματικό επίπεδο και μία υποδειγματική αντεπίθεση διαμόρφωσαν το βαρύ εις βάρος της σκορ. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που βρίσκεται στη συγκεκριμένη κατάσταση.
Τρεις φορές στην ιστορία της έχει βρεθεί να πηγαίνει στα αποδυτήρια με τέσσερα γκολ εις βάρος της σε αγώνα της Premier League και όλες τους εντοπίζονται στην τελευταία διετία!

Η πρώτη ήταν κόντρα στην Τότεναμ στις 4 Οκτωβρίου του 2020, όταν και ηττήθηκε εν τέλει με 6-1, ενώ η δεύτερη περίπου έναν χρόνο πριν, στις 24 Οκτωβρίου του 2021, όταν έχασε με 5-0 από τη Λίβερπουλ. Αμφότερες έλαβαν χώρα στο Ολντ Τράφορντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο.

Εν τέλει, ούτε ο Έρικ Τεν Χαγκ κατάφερει να βάλει «φρένο» σε κάτι που τείνει να γίνει μία κακή συνήθεια. Τουλάχιστον αυτή με την Μπρέντφορντ, εξελίσσεται μακριά από το «σπίτι» της. Αν και έτσι έγραψε ένα νέο «αρνητικό» ρεκόρ.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0