Football Talk

Μουρίνιο: «Δεν είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για πρωτάθλημα»

Μουρίνιο: «Δεν είναι ρεαλιστικό να μιλάμε για πρωτάθλημα»
Ο Ζοζέ Μουρίνιο απαντάει σε όσους λένε ότι η Ρόμα πάει για πρωτάθλημα στην Ιταλία. 
Η Ρόμα τάραξε τα νερά με τις κινήσεις που πραγματοποίησε στο μεταγραφικό παζάρι, ωστόσο, ο Ζοζέ Μουρίνο φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά μια πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A

«Ίσως έχουμε ανάγκη από κάτι παραπάνω για να αντιμετωπίσουμε τα απρόβλεπτα της σεζόν, αλλά με 7 εκατομμύρια ευρώ πήραμε πέντε εκπληκτικούς παίκτες και η διοίκηση έκανε πολύ καλή δουλειά, δεν μπορώ παρά να τους χειροκροτήσω. Δυστυχώς η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει, υπάρχουν ακόμα 3-4 ματς πριν τη λήξη των μεταγραφών. Είναι νωρίς να κάνουμε προβλέψεις, καλό θα είναι να περιμένουμε. 

Η Ρόμα για πρωτάθλημα; Θα το καταλάβαινα αν είχαμε 18 πρωταθλήματα, και αυτό γιατί λιγότερα χρήματα από εμάς στις μεταγραφές ξόδεψαν μόνο η Σαμπντόρια και η Λέτσε. Η Λάτσιο ξόδεψε 39 εκατομμύρια ευρώ, είναι και αυτοί υποψήφιοι για το πρωτάθλημα. Δεν μου φαίνεται σωστό να μιλάμε μόνο για εμάς, δεν είναι ρεαλιστικό το πρωτάθλημα.

Το δικό μας πρωτάθλημα το έχουμε ήδη κατακτήσει και είναι αυτό της αγάπης του κόσμου, το πάθος τους είναι το πρωτάθλημά μας», ανέφερε ενδεικτικά ο Πορτογάλος τεχνικός. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0