Football Talk

Κούπερ: «Ο Λίνγκαρντ φεύγει τελευταίος από τη προπόνηση»

Κούπερ: «Ο Λίνγκαρντ φεύγει τελευταίος από τη προπόνηση»

Ο Στιβ Κούπερ δήλωσε πως ο Τζέσι Λίνγκαρντ δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Τζέσι Λίνγκαρντ είναι μέχρι στιγμής η μεταγραφή του… καλοκαιριού για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον προπονητή της ομάδας, Στιβ Κούπερ να τονίζει πως είναι και «τρομακτικά εργατικός». 

Οι δηλώσεις του προπονητής των «κόκκινων»:

«Ανησυχώ μόνο για το πώς βλέπουμε τον Τζέσι κάθε μέρα με τη Νότιγχαμ, την προετοιμασία του για το παιχνίδι και το πώς παίζει στα παιχνίδια», είπε. «Είμαι χαρούμενος με το πώς έχει ενσωματωθεί. Αισθάνομαι σαν να είναι εδώ περισσότερο από μερικές εβδομάδες. Προσπαθούμε να τον πιέσουμε να είναι στα καλύτερά του γιατί όταν είναι στα καλύτερά του θα είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς. 

Τον κοιτάζω - φαίνεται χαρούμενος που είναι εδώ. Κοιτάς και βλέπεις ποιες σχέσεις χτίζονται και ποιος τριγυρνά με ποιον. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που έχουν άποψη για εμάς ως παίκτες και προπονητές. Ήταν θετικές οι πρώτες εντυπώσεις (από τον Λίνγκαρντ). Είναι συμπαθής τύπος. Πολύ αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Τον ενδιαφέρει η τακτική, η προπόνηση, ήταν ο τελευταίος εκεί έξω, έχει πάντα μια μπάλα στα πόδια του. Καταλαβαίνω ότι θα υπάρξουν πολλές ερωτήσεις για το τι έχει κάνει στο παρελθόν. Αλλά δεν έχω δει τίποτα κακό».

 www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0