Football Talk

Ιταλία: Οι νέες εμφανίσεις των ομάδων της Serie B «κερδίζουν» κατά κράτος τις αντίστοιχες της Serie A!

Ιταλία: Οι νέες εμφανίσεις των ομάδων της Serie B «κερδίζουν» κατά κράτος τις αντίστοιχες της Serie A!

Με τη νέα σεζόν στην Ιταλία να βρίσκεται στην έναρξή της, το BN Sports ρίχνει μια ματιά στις εμφανίσεις των επίδοξων μονομάχων σε Serie A και Serie B, με την μάχη να την κερδίζουν μάλλον… οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας!

 

Η σεζόν στην Ιταλία ξεκινάει και οι μάχες μεταξύ των ομάδων σε Serie A και Serie B αναμένονται άκρως ενδιαφέρουσες. Τι γίνεται όμως με την μάχη της... μόδας; Φέτος απ'ότι φαίνεται οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας στην Ιταλία κερδίζουν κατά κράτος τις αντίστοιχες στην πρώτη κατηγορία, με τις εμφανίσεις τους να είναι μακράν πιο εντυπωσιακές.


Serie B

Κόμο – Η ομάδα που φέτος έκανε την μεγάλη έκπληξη στο πρωτάθλημα με την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας, εκτός από το ότι θα διαθέτει στο ρόστερ της φέτος έναν top ποδοσφαιριστή, θα έχει και μία από τις πιο όμορφες εμφανίσεις στην Ιταλία. Εμπνευσμένη από τα κρυστάλλινα γαλάζια νερά της λίμνης Κόμο, η νέα φανέλα της ομώνυμης ομάδας είναι εντυπωσιακή ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις όπως ενημέρωσε η διοίκηση του συλλόγου θα διατεθούν σε κοινοτικά έργα στην πόλη.

FZFhkvEXkAEiqE8.jpg

Βενέτσια – Όπως και πέρυσι στην επιστροφή της στη Serie A, έτσι και φέτος παρότι υποβιβάστηκε, η Βενέτσια κερδίζει πάλι τις εντυπώσεις με τις νέες της φανέλες. Μάλιστα η παρουσίαση των καινούριων εμφανίσεων είχε για ακόμα μία φορά ελληνο-ιταλικό χρώμα, με το μοντέλο, Θεοπίστη Πουρλιοτοπούλου, να είναι το κεντρικό πρόσωπο και φυσικά να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της.

FYmfkDsUIAAedpl_1.jpg

Πάρμα – Ο κλασικός σταυρός όπως κάθε χρόνο, έχει και πάλι την τιμητική του στη φανέλα της Πάρμα, με την φετινή εμφάνιση να έχει και μία λεπτομέρεια με «αστραπή», η οποία υπάρχει και στις άλλες δύο φανέλες. Το σχέδιο αντιπροσωπεύει το δυναμισμό και την ενέργεια της ομάδας. Όπως και την περασμένη σεζόν, ο σύλλογος βρήκε έναν τρόπο να ενσωματώσει διακριτικά μπλε και κίτρινες πινελιές στο σχεδιασμό, με το αποτέλεσμα αν μη τι άλλο να είναι πολύ όμορφο.

Parma-Calcio-Home-Kit-22-23.jpg

Παλέρμο – Άρωμα δεκαετίας 1950 έχει η νέα φανέλα της Παλέρμο, με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας να παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, οι κάθετες ρίγες στην εκτός έδρας εμφάνιση, που μοιάζουν με τιράντες είναι εμπνευσμένες από την φανέλα της σεζόν 1973/74. Η τρίτη εμφάνιση της ομάδας είναι προϊόν συνεργασίας με τον καλλιτέχνη του δρόμου «TvBoy», σε στυλ μπαρόκ!

FZSmPONWIAEOlsn_1.jpg

Serie A

Ρόμα – Ίσως η πιο δημοφιλής εμφάνιση στη Serie A για φέτος και εμείς δεν έχουμε λόγο να διαφωνήσουμε. Οι Ρωμαίοι ελπίζουν η φετινή σεζόν να είναι τόσο όμορφη όσο και η πραγματικά εντυπωσιακή τους φετινή φανέλα. Η νέα εντός έδρας φανέλα διατηρεί το κλασικό σκούρο κόκκινο και κίτρινο χρώμα του συλλόγου, αλλά προσθέτει μια λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά με ένα τονικό μοτίβο μισό-μισό.

NB-ASROMA-HOME-IG-FEED-1080-1350-A-e1652349840137.jpg

Γιουβέντους – Η εκτός έδρας φανέλα της Γιουβέντους για τη νέα σεζόν εισάγει ένα χρωματικό σχέδιο που ταιριάζει απόλυτα στο κλαμπ. Συνδυάζει μαύρο με λευκό και ανθρακί, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Μια σκούρα βάση συνδυάζεται με λευκά λογότυπα και 3 ρίγες στους ώμους. Περισσότερο λευκό εμφανίζεται  στα άκρα των μανικιών και γύρω από τον γιακά.

Juventus_22-23_kit_2_.jpg

Φιορεντίνα – Κλασσική αλλά φινετσάτη η εντός έδρας εμφάνιση της Φιορεντίνα για τη νέα χρονιά. Η φανέλα έχει την χαρακτηριστική απόχρωση του συλλόγου, το μωβ, με σχήματα τετράγωνου διαμαντιού που προέρχονται από το πρόσφατα ενημερωμένο έμβλημα, του οποίου μιμούνται το περίγραμμά του. Αυτό δημιουργεί ένα παράκεντρο μοτίβο στο μπροστινό μέρος της φανέλας, το οποίο την κάνει ξεχωριστή. Εξίσου όμορφη είναι και η τρίτη εμφάνιση της ομάδας της Φλωρεντίας σε μαύρο χρώμα, με μωβ λεπτομέρειες.

fiorentina_2022_2023_home_kit_5.jpg

Έμπολι – Άκρως εντυπωσιακή η τρίτη εμφάνιση της Έμπολι καθώς σε αντίθεση με τα δύο πρώτα σχέδια της ομάδας, αυτή κάνει τη διαφορά. Η νέα φανέλα έρχεται με ένα αφηρημένο γκρι γραφικό μοτίβο πάνω σε μαύρη βάση, με τα λογότυπα του χορηγού να είναι σε λευκό χρώμα.

FZj4P40XwAAds0m.jpg

Αντώνης Κεφαλωνίτης


www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0