Football Talk

Αλμέιδα: «Γύρισα και έπαιξα στην Ρίβερ χωρίς μισθό»

Αλμέιδα: «Γύρισα και έπαιξα στην Ρίβερ χωρίς μισθό»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, παραχώρησε συνέντευξη στο Depor TV, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη Ρίβερ Πλέιτ στο τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής.  

Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε συνέντευξη στο Depor TV και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στο τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, όταν πήγε στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ λαμβάνοντας ουσιαστικά μόνο τον βασικό μισθό! 

«Γύρισα και έπαιξα στην Ρίβερ χωρίς μισθό! Έπαιξα, σαν οπαδός! Τους είπα πληρώστε μου τον βασικό μισθό», είπε χαρακτηριστικά ο νυν τεχνικός της ΑΕΚ. Εκέινη η σεζόν ήταν τραυματική για την ομάδα καθώς βίωσε τον υποβιβασμό, ωστόσο ο Αλμέιδα ως προπονητής καταφερε στη συνέχεια να επαναφέρει τη Ρίβερ στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

«Ήταν πολύ λυπηρό γιατί ήθελα να κλείσω την καριέρα μου σαν παίκτης αλλά έγινε με τον χειρότερο τρόπο»,τόνισε.

Στη συνέχεια ο Αλμέιδα αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που αντιμετώπιζε στο κλείσιμο της ποδοσφαιρικής του καριέρας. «Όταν κρέμασα τα παπούτσια μου είχα κατάθλιψη. Ξεκινάω λοιπόν με μια ψυχολόγο και ένα από τα θέματα ήταν να κλείσω ό,τι είχα αφήσει ανοικτό, που ήταν το ποδόσφαιριο. Δεν το είχα κλείσει ποτέ», ανέφερε ο 48χρονος τεχνικός της Ένωσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0