Football Talk

Κορμπεράν: «Έχουμε πολύ δύναμη, θέλουμε βελτίωση»!

Κορμπεράν: «Έχουμε πολύ δύναμη, θέλουμε βελτίωση»!

Ενθουσιασμένος αλλά με τα πόδια του στο… έδαφος, παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος αναφέρθηκε στα στοιχεία που διέθετε η ομάδα του, αλλά και σε αυτά που πρέπει να δουλέψει ενόψει της συνέχειας.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πανηγύρισε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας του στην διαδικασία των πέναλτι σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση, όμως ο Κάρλος Κορμπεράν εμφανίστηκε απόλυτα συγκρατημένος, λέγοντας πως στόχος είναι η βελτίωση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά επισήμανε:

«Αυτό που είπα πριν από την έναρξη στα αποδυτήρια, είναι ότι το αγωνιστικό πνεύμα και η σωματική δύναμη θα είναι τα κλειδιά του αγώνα. Όταν παίζεις για κάτι το σημαντικό και κρίνεται η συμμετοχή σου στην Ευρώπη, θα συναντήσεις δυσκολίες.  Αυτές ήρθαν, όμως τη σωματική κούραση την ξεπεράσαμε με την ικανότητα και αυτό είναι που θέλουμε. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούμε. 

Στόχος είναι η πρόκριση στο Europa, για αυτό ήρθα στο σύλλογο. Πολλές φορές οι αλλαγές βγαίνουν, κάποιες άλλες όχι αλλά πάντα είναι απαραίτητες. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες. 

Είναι αλήθεια πως κάποιες στιγμές επειδή ο αντίπαλος ανέβαζε την επίθεσή του φαινόταν σα να παίζουμε με έξι αμυντικούς. Μετά αλλάξαμε και βάλαμε παίκτη στο κέντρο για να ανέβουμε ψηλά, αλλά δε το καταφέραμε και δεχθήκαμε γκολ για αυτό λέω πως έχουμε πολλά να δουλέψουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε στις στημένες φάσεις, από κάθε φάση του αντιπάλου υποφέραμε και θα δουλέψουμε πάνω και σε αυτό».
 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0