Football Talk

Πίρσμαν: «Έπρεπε να το τελειώσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε»

Πίρσμαν: «Έπρεπε να το τελειώσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε»

Ο Μάρβιν Πίρσμαν συμφώνησε με τον προπονητή του και τόνισε πως χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για τη πρόκριση. 

 

Ο αμυντικός του Άρη, Μάρβιν Πίρσμαν, τόνισε πως οι Θεσσαλονικείς δεν εκμεταλλεύτηκαν τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Συγκεκριμένα, ο Πίρσμαν δήλωσε:

Για το μικρό λάθος που κόστισε στον Άρη σήμερα: «Συμφωνώ απόλυτα με τον προπονητή μου, σε αυτό το επίπεδο αν κάνεις λάθος σου στοιχίζει. Παίξαμε καλά, σκοράραμε δύο γκολ, με 10 παίκτες έπρεπε να το τελειώσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τα όσα δεν έκανε ο Άρης μετά το αριθμητικό προβάδισμα: «Δεν παίξαμε περισσότερο από τις πτέρυγες με αλλαγές και γεμίσματα, αυτό έπρεπε να κάνουμε περισσότερο και καλύτερα, να παίξουμε πιο απλά από τη στιγμή που αντίπαλος έμεινε με 10 παίκτες αλλά δεν το κάναμε».

Για τα όσα κόστισαν την πρόκριση και στα δύο ματς: «Στο πρώτο παιχνίδι αν έμενε το 1-0 θα ήταν εντελώς διαφορετικά, θα είχαμε διαφορετική ψυχολογία, μετά το 2-0 ήταν αλλιώς τα πράγματα, χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε. Σήμερα παίξαμε καλύτερα αλλά δεν τα καταφέραμε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να το αφήσουμε πίσω μας».

Για το αν επηρεάσει ο αποκλεισμός: «Σίγουρα, είναι λυπηρό που αποκλειστήκαμε, είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, είμαστε καινούργια ομάδα με νέους παίκτες, δεν είχαμε αρκετό χρόνο για να χτίσουμε την ομάδα, είμαστε καλοί και κοιτάζουμε πλέον το πρωτάθλημα, είμαι αισιόδοξος».

 

www.bnsportsgr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0