Football Talk

Μπούργος: «Ένα μικρό λάθος μας άφησε εκτός διοργάνωσης»

Μπούργος: «Ένα μικρό λάθος μας άφησε εκτός διοργάνωσης»

Ο τεχνικός του Άρη, Χερμάν Μπούργος, ήταν δυσαρεστημένος από την ομάδα του που πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε, ενάντια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Ο Άρης τα έδωσε όλα, αλλά το 2-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν ήταν αρκετό για να του δώσει το «χρυσό» εισιτήριο για την επόμενη φάση των προκριματικών του UEFA Europa Conference League.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Άρη δήλωσε:

«Κάναμε ότι μπορούσαμε, παλέψαμε. Ακόμα και με μία νίκη 2-1 δεν καταφέραμε να περάσουμε αυτόν τον αντίπαλοι. Από την εμπειρία μου σας λέω πως οι αναμετρήσεις ήταν πολύ δύσκολες. Το είναι μία δυνατή διοργάνωση, θέλουμε δουλειά και χρόνο για να φτιάξουμε μία ομάδα ανάλογη με της Μακάμπι που έχει εμπειρία από τέτοιες διοργανώσεις. Θέλουμε δουλειά για να φτάσουμε εκεί».

Για το λάθος στο 1-1: «Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος, μένεις εκτός διοργάνωσης, φτάνει για να αποκλειστείς, όπως έγινε και σήμερα. Σε τέτοιο επίπεδο θα πρέπει όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι στο 100%».

Για το γεγονός πως ο Άρης δέχθηκε για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα γκολ: «Δεν με απασχολεί, η ομάδα είναι ακόμα στο στάδιο της δημιουργίας. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτιάξουμε μία ομάδα σε αυτό το επίπεδο» και πρόσθεσε: «Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι».

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0