Football Talk

Η παράδοση των πρωταθλητριών της Championship συνεχίζεται: Μόνο η Σάντερλαντ κέρδισε στην πρεμιέρα, πριν από 15 χρόνια!

Η παράδοση των πρωταθλητριών της Championship συνεχίζεται: Μόνο η Σάντερλαντ κέρδισε στην πρεμιέρα, πριν από 15 χρόνια!

Ναι, η Φούλαμ κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο αποτέλεσμα από την Λίβερπουλ στην επιστροφή της στην Premier League! Ο λόγος όμως δεν είναι μόνο το γεγονός πως η πρωταθλήτρια ομάδα της Championship είχε απέναντί της έναν σύλλογο που συγκέντρωσε πέρυσι 92 βαθμούς, αλλά πολύ περισσότερο, αν αναλογιστεί κανείς τα πεπραγμένα των ομάδων που ανεβαίνουν στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα!

Η παράδοση της Λίβερπουλ συνεχίστηκε και φέτος στην πρεμιέρα και σαφώς δεν μιλάμε για το τελικό 2-2 απέναντι στη Φούλαμ στο Κρέιβεν Κότατζ, αλλά για το γεγονός πως τέθηκε και πάλι αντιμέτωπη στην πρώτη αγωνιστική, με την ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα στην Championship.

Συνέβη για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Η αρχή έγινε στο 4-1 επί της Νόριτς το 2019, συνεχίστηκε με το 4-3 επί της Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, ήρθε και πάλι η Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη και Χρήστου Τζόλη, την οποία οι «κόκκινοι» κέρδισαν με 3-0 στο «Κάροου Ρόουντ», προτού η Φούλαμ του απίστευτου Μίτροβιτς επιστρέψει στην Premier League.

Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου στο www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0