Football Talk

Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα, δεν υπάρχει αμφιβολία!»

Αντσελότι: «Ο Μπενζεμά θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα, δεν υπάρχει αμφιβολία!»

Βέβαιος για την κατάκτηση της φετινής Χρυσής Μπάλας από τον Καρίμ Μπενζεμά εμφανίστηκε ο Κάρλο Αντσελότι.

Σχετικά Άρθρα

Το τέταρτο τρόπαιο Super Cup στην προπονητική του καριέρα πανηγύρισε ο Κάρλο Αντσελότι, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς εξέφρασε την βεβαιότητά του πως ο Καρίμ Μπενζεμά θα κατακτήσει την φετινή Χρυσή Μπάλα, ενώ έκανε και το δικό του σχόλιο για το ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν ο Μπενζεμά θα πάρει τη Χρυσή Μπάλα:

«Πολύ σημαντικός παίκτης. Είναι αρχηγός ομάδας. Το ότι είμαστε εδώ, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε εκείνον. Έχει τελειώσει καλά τη σεζόν και τώρα πάει για τη Χρυσή Μπάλα. Υπάρχει αμφιβολία για αυτό; Νομίζω ότι κανείς δεν έχει καμία αμφιβολία για αυτό, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

Για το ματς:

«Αφήνει μια καλή… γεύση. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, ειδικά στην αρχή γιατί ήταν πολύ κοντά και δυσκολευτήκαμε να αυξήσουμε τον ρυθμό του αγώνα. Πάντα στην αρχή της σεζόν δεν μπορείς να είσαι στα καλύτερά σου, αλλά το χειριστήκαμε καλά και είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε καλά τη σεζόν».

Για τον κόσμο:

«Το να έχεις ένα καλό περιβάλλον μπορεί να σε βοηθήσει να έχεις καλύτερα αποτελέσματα και καλύτερο παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα είναι καλή. Η νίκη βοηθά στο να έχεις κίνητρο και ενθουσιασμό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0