Football Talk

Κορμπεράν: «Έχω μεγάλο κίνητρο για το ματς - τελικό με την Σλόβαν» (video)

Κορμπεράν: «Έχω μεγάλο κίνητρο για το ματς - τελικό με την Σλόβαν» (video)
Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε λίγες ώρες πριν το παιχνίδι της ομάδας του, με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, χαρακτηρίζοντάς το ως ματς - τελικό που θα κρίνει την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Κορμπεράν στη Συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας: 

Για το τι διαφορετικό θα ετοιμάσει σε σχέση με το πρώτο ματς και ποιο είναι το πλάνο της πρόκρισης: «Το πλάνο είναι να βάλουμε τους καλύτερους παίκτες στην καλύτερη θέση, να παρουσιάσουμε την πιο ανταγωνιστική ομάδα ώστε να πετύχουμε το μοναδικό στόχο μας, τον ξεκάθαρο στόχο μας, που είναι η νίκη και η πρόκριση αύριο. Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα και στην επίθεση, να είμαστε πιο προσεκτικοί και να παρουσιάσουμε τα καλύτερα δυνατά σημεία μας».

Για την άποψη του προπονητή της Σλόβαν, Βλάντιμιρ Βάις, πως ο Ολυμπιακός θα είναι πιο δυνατός λόγω επιστροφών που θα έχει: «Υπάρχουν παίκτες που έλειπαν από το προηγούμενο ματς αλλά θα είναι διαθέσιμοι για αύριο. Νομίζω πως αυτό είναι ένα βήμα για να είμαστε βελτιωμένοι, να έχουμε περισσότερους παίκτες, αλλά θα χρειαστεί να είμαστε βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς που εκείνο είναι οδηγός μας. Ακόμα και αν παίζαμε οι ίδιοι παίκτες, αυτό δεν θα μας έκανε πιο αδύναμους, το αντίθετο».

Για την εντύπωση που έχει από την Σλόβαν, τα θετικά και τα αρνητικά της: «Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα, αντιμετωπίζει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις τοπικές διοργανώσεις. Το ματς είναι τελικός γιατί κρίνεται η πορεία μας στην Ευρώπη, νομίζω λοιπόν πως ο συναισθηματικός έλεγχος και η ανταγωνιστικότητα θα είναι πιο σημαντικοί παράγοντες. Το συναισθηματικό κομμάτι θα είναι πιο σημαντικό από οποιαδήποτε τακτική αύριο».

Για το αν ο τρόπος που τελείωσε το ματς ο Ολυμπιακός θα είναι οδηγός για τη ρεβάνς: «Κατά έναν τρόπο ναι και κατά έναν τρόπο όχι. Έκανα σαφή ανάλυση των τελευταίων λεπτών του πρώτου αγώνα, επιθετικά δώσαμε τα πάντα για να πετύχουμε τουλάχιστον το γκολ της ισοφάρισης. Επειδή γίναμε επιθετικοί αφήσαμε χώρο στον αντίπαλο, ευτυχώς χάρη στον Τόμας δεν δεχτήκαμε κάποιο γκολ».

Για το πώς βλέπει τους παίκτες του μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, αν είναι έτοιμοι για αυτόν τον τελικό: «Eίμαι ευχαριστημένος από την απάντηση που έδωσε η ομάδα μου στο πρώτο παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είδα την ομάδα μου να αντιδράει όταν δέχτηκε γκολ, κάτι που δεν είχε κάνει στο προηγούμενο παιχνίδι της, όπου δέχτηκε γκολ και δεν έβγαλε αντίδραση. Όμως αυτό θα έπρεπε να γίνει χωρίς να ρισκάρουμε στην άμυνα, χωρίς να επιτρέψουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να απειλήσει στην αντεπίθεση. Είναι δική μου ευθύνη να οργανώσω το συναισθηματικό και το ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας».

Για το πως επηρεάζεται στην τακτική του από τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός: «Έχω πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο για το ματς, ως προπονητής προσπαθώ πάντα να ενισχύω τα προτερήματα που έχει η ομάδα μου και ο στόχος μου είναι να οδηγήσω τον Ολυμπιακό στα καλύτερα μέρη που μπορεί να φτάσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όσο θα βρίσκομαι στον πάγκο του. Στη ζωή δεν χρειάζονται μόνο προσδοκίες, χρειάζεται και οργάνωση και νομίζω ότι η ομάδα μου είναι θαρραλέα, ξέρει να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις».  


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0