Football Talk

Γίντριχ Τρπισόφσκι: «Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά δε θα αλλάξουμε την επιθετική τακτική μας»!

Γίντριχ Τρπισόφσκι: «Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός, αλλά δε θα αλλάξουμε την επιθετική τακτική μας»!

Αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς παρουσιάστηκε ο προπονητής της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι, ο οποίος δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει την τακτική της!

Την δική του οπτική αναφορικά με την αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, στα πλαίσια του Europa Conference League, παρέθεσε ο Γίντριχ Τρπισόφσκι, ο οποίος δεν υποτιμά την ελληνική ομάδα, αλλά δεν μοιάζει πρόθυμος να αλλάξει και την τακτική προσέγγισης της ρεβάνς!

Για το αν πρόκειται να παίξει αμυντικά για να διαφυλάξει το αποτέλεσμα:

«Από την φύση μας είμαστε επιθετική ομάδα, βέβαια ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο και έχουμε σκοπό να παίξουμε για να μην τον αφήσουμε να αναπτυχθεί. Σίγουρα θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, αλλά δεν πρόκειται να παίξουμε αμυντικά.»

Για το φόβο να μην δεχθεί ένα γρήγορο γκολ η ομάδα του:

«Φυσικά θα πρέπει να κοιτάξουμε το ξεκίνημα του παιχνιδιού να μην μας αιφνιδιάσουν. Κάθε ματς όμως έχει δυο ημίχρονα και πρέπει να είμαστε εξίσου προσεκτικοί.»

Για το πως ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την ατμόσφαιρα:

«Έχουμε πει κάποια πράγματα. Θα είναι δύσκολο. Έχω σκοπό σε όσους παίζουν πιο κοντά στην γραμμή να τους δίνω κάποιες έξτρα οδηγίες. Φυσικά θα πρέπει να το δούμε και μέσα στο παιχνίδι.»

Για τους αμφιβόλους ποδοσφαιριστές:

«Υπάρχουν 2-3 παίκτες που είναι αμφίβολοι. Θα πρέπει να περιμένουμε την τελευταία προπόνηση για να δούμε τι θα συμβεί. Πιο πιθανό πάντως να μην είναι έτοιμοι.»

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0