Football Talk

Συμβαίνει και στην Premier League: Φοράει… αναγκαστικά συλλεκτική φανέλα η Νιούκαστλ, για να παίξει με την Μπράιτον!

Συμβαίνει και στην Premier League: Φοράει… αναγκαστικά συλλεκτική φανέλα η Νιούκαστλ, για να παίξει με την Μπράιτον!

Μπορεί η Νιούκαστλ να παρουσίασε το καλοκαίρι μία συλλεκτική φανέλα, η οποία αποτελεί φόρο τιμής προς το Τάινσαϊντ, ωστόσο αν θέλει να αγωνιστεί κανονικά στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Premier League, με αντίπαλο τη Μπράιτον, είναι αναγκασμένη να την χρησιμοποιήσει!

Ναι μεν η συγκεκριμένη φανέλα δημιουργήθηκε για να γίνει συλλεκτική, αφού αποτελεί φόρο τιμής προς το Τάινσαϊντ, ωστόσο, η εμφάνιση αυτή, που θα χρησιμοποιείται μονάχα για την προθέρμανση της ομάδας στο μέλλον, θα φορεθεί αναγκαστικά στο προσεχές ματς της Νιούκαστλ με την Μπράιτον στο Άμεξ.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι τα χρώματα και ο σχεδιασμός των εμφανίσεων των «καρακαξών» είναι τέτοια, που θεωρείται ότι θα προκαλέσουν πρόβλημα στην αναμέτρηση με τους «γλάρους» και καμία από τις τρεις διαφορετικές αγωνιστικές στολές τους, δεν είναι τόσο ευδιάκριτη διαφορετική, όπως το επιθυμεί η Λίγκα.

Απαραίτητη προϋπόθεση λοιπόν για να μπορέσει η Νιούκαστλ να παρευρεθεί στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Premier League είναι να βρει μία λύση, η οποία εν τέλει προέκυψε… εκ των έσω.

Η Νιούκαστλ κυκλοφόρησε την ειδική φανέλα με το Τάινσαϊντ και με αυτή θα δώσει το παρών στο ματς του Άμεξ το απόγευμα του προσεχούς Σαββάτου.

Το πρόβλημα λύθηκε, το ματς για το σύνολο του Έντι Χάου είναι ιδιαίτερο και μένει να δούμε αν ο Άγγλος προπονητής θα καταφέρει να κερδίσει για 11η φορά την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, στην 18η συνάντηση μεταξύ των δύο συλλόγων!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0