Football Talk

Champions League: Επική ανατροπή από τη Ρέιντζερς του Τσόλακ – Μεγάλη πρόκριση στη παράταση η Αϊντχόφεν!

Champions League: Επική ανατροπή από τη Ρέιντζερς του Τσόλακ – Μεγάλη πρόκριση στη παράταση η Αϊντχόφεν!

Σπουδαίες προκρίσεις για ΠΣΒΝτιναμό ΚιέβουΡέιντζερς, Καραμπάγκ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον επόμενο γύρο των playoff του UEFA Champions League. 

Γύρισε από τη «κόλαση» η Ρέιντζερς του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ. Τρομερή μάχη 120 λεπτών στο ΠΣΒ-Μονακό. Γέμισε με… κόκκινες κάρτες η Λουντογκόρετς.

Στο πιο «δυνατό» ζευγάρι της βραδιάς, η ΠΣΒ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 21’ με τον Βερμάν, ύστερα από εξαίσια ομαδική συνεργασία. Ωστόσο, η Μονακό άφησε την απάντησή της για το δεύτερο μέρος, με τον Μαριπάν να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Μπεν Γεντέρ να ανατρέπει το σκορ στο 70’ με πολύ ωραίο τελείωμα στη κίνηση. 

Βέβαια, στο 89ο λεπτό, ο Γκουτιέρεζ σαν… από μηχανής θεός ισορρόπησε τη κατάσταση και οδήγησε το ματς στη παράταση. Με τον Λουκ Ντε Γιονγκ να πραγματοποιεί ανατροπή στην ανατροπή για το 3-2 στο 109’ για να δώσει το εισιτήριο στους Ολλανδούς. 

Την ίδια ώρα, η Ρέιντζερς μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης στο 45ο λεπτό, έπειτα από ανόητο πέναλτι των Βέλγων που εκμεταλλεύτηκε ο Ταβερνιέρ για το 1-0. Μάλιστα, το Άιμπροξ πήρε «φωτιά» στο 58’, όταν ο Τσόλακ έκανε το 2-0 προ κενής εστίας, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. 

Με την ανατροπή να ολοκληρώνεται στο 78’ από τον νεαρό Τίλμαν με κεφαλιά για το τελικό 3-0.

Πάρτι-πρόκρισης από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Κροατία, ενάντια στους οκτώ ποδοσφαιριστές της Λουντογκόρετς. Ο Ντίρμιτς έκανε την αρχή στο 12’ με πολύ ωραία κεφαλιά, και τη σκυτάλη πήρε ο Όρσιτς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27’ και πολύ ωραία ατομική ενέργεια στο 44’ για να γράψει το 3-0. Παρόλα αυτά, παίζοντας με δέκα ποδοσφαιριστές, οι Βούλγαροι μείωσαν με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ σε 3-2. Αλλά, δύο ακόμα αποβολές των φιλοξενούμενων, έστειλαν τον Πέτκοβιτς στην άσπρη βούλα στο 87’ για να διαμορφώσει το τελικό 4-2

Παράλληλα, η Στουρμ Γκρατς ήθελε ένα γκολ για να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα επί της Ντιναμό Κιέβου, και το βρήκε στο 27’ με τον Χόιλουντ, στέλνοντας την αναμέτρηση στη παράταση. Εκεί όπου οι Ουκρανοί πέτυχαν στο 97’ το «χρυσό» γκολ με τον Βιβτσαρένκο. Ενώ στο 112’ ο Τσιγκάνκοβ ολοκλήρωσε την υπόθεση πρόκριση, γράφοντας το 2-1

Τέλος, η Καραμπάγκ έκανε την υπέρβαση και πήρε μία τεράστια πρόκριση στο γήπεδο της Φερεντσβάρος με 3-1, χάρη στα γκολ των Ζουμπίρ και Γουατζί (2), με τους Ούγγρους να μειώνουν απλά στο τέλος με τον Τραορέ. 

Τα αποτελέσματα:

Αϊντχόφεν – Μονακό 3-2 (21’ Βερμάν, 89’ Γκουτιέρεζ, 109’ Ντε Γιονγκ – 58’ Μαριπάν, 70’ Μπεν Γεντέρ)

Ρέιντζερς – Σεν Ζιλουάζ 3-0 (45’ Ταβερνιέρ, 58’ Τσόλακ, 78’ Τίλμαν)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Λουντογκόρετς 4-2 (12’ Ντίρμιτς, 27’,44’ Όρσιτς, 87’ Πέτκοβιτς – 45+4’, 49’ Ντεσπόντοφ)

Στουρμ Γκρατς – Ντιναμό Κιέβου 1-2 (27’ Χόιλουντ – 97’ Βιβτσαρένκο, 112’ Τσιγκάνκοβ)

Φερεντσβάρος – Καραμπάγκ 1-3 (86’ Τραορέ - 7’ Ζουμπίρ, 54’, 78’ Γουατζί)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0