Football Talk

Μπενζεμά: «Η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλαξε τις φιλοδοξίες μου»

Μπενζεμά: «Η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο, άλλαξε τις φιλοδοξίες μου»
Ο Καρίμ Μπενζεμά μίλησε για τον τρόπο που επηρέασε την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο, διά της παρουσίας, αλλά και... της απουσίας του!
Η συνύπαρξη με μία ποδοσφαιρική προσωπικότητα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μόνο καλό μπορεί να κάνει. Κάτι που παραδέχθηκε, εν ολίγοις, σε δηλώσεις του, ο άλλοτε συμπαίκτης του Πορτογάλου, Καρίμ Μπενζεμά.

«Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο, είναι αλήθεια ότι έχω πετύχει πολλά περισσότερα γκολ, αλλά μαζί του έπαιξα άλλο είδος παιχνιδιού, ως βοηθός. Με βοήθησε πολύ εντός και εκτός γηπέδου, ήξερα ότι μπορούσα να δώσω περισσότερα και, όταν έφυγε, έπρεπε να αλλάξω το παιχνίδι και τη φιλοδοξία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως αξίζει τη Χρυσή Μπάλα φέτος, απάντησε:

«Δεν είμαι αυτός που θα πει αν είμαι ο καλύτερος ή όχι. Κάθε χρόνο δίνω τα πάντα για μένα. Το επίπεδό μου κάθε χρόνο πρέπει να ανεβαίνει, αν και πέρσι ήταν μια πολύ καλή σεζόν.

Δεν σκέφτομαι τη Χρυσή Μπάλα. Αν και κάθε χρόνο, όταν έχω την ευκαιρία να κερδίσω τρόπαια, θα το κάνω, προτεραιότητα για μένα είναι η ομάδα. Το προσωπικό κομμάτι έρχεται μετά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζεις πράγματα με την ομάδα.

Δεν υπάρχει ηλικία. Είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε νέοι, αλλά δουλεύουμε πολύ με το σώμα μας, τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός και ξεκουραζόμαστε καλά. Έχουμε μια καλή ομάδα, ελπίζουμε να είναι καλύτερη από πέρυσι για να παλέψουμε για όλα».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0