Football Talk

Champions League: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σέριφ του αποβληθέντα Ευαγγέλου και του Μπότου –Έκανε το καθήκον της η Μπενφίκα (video)!

Champions League: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σέριφ του αποβληθέντα Ευαγγέλου και του Μπότου –Έκανε το καθήκον της η Μπενφίκα (video)!

Τα προκριματικά μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική τους ευθεία και πέντε ομάδες έχουν εξασφαλίσει ήδη εισιτήριο για τα playoff του Champions League. Εκεί δεν θα βρίσκεται η Σέριφ Τίρασπολ των Ευαγγέλου και Μπότου, μετά τη δεύτερη ήττα (2-1) από τη Βικτόρια Πλζεν.

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη έκπληξη εξελίχθηκαν οι ρεβάνς των πρώτων, χρονικά, αγώνων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στη Λιθουανία, Ζαλγκίρις και Μπόντο Γκλιμτ αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1), με τους Νορβηγούς να μη φορτσάρουν. Αλλώστε το 5-0 του πρώτου ματς δεν άφηνε πολλά περιθώρια στη Ζαλγκίρις.

Στην Τσεχία, η Βικτόρια Πλζεν επιβλήθηκε και πάλι της Σέριφ Τίρασπολ με το ίδιο σκορ (2-1) και συνεχίζει στη διοργάνωση. Το γρήγορο γκολ του Κλεμέντ (10’) δεν επέτρεψε στους Μολδαβούς να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω και μετά την εντυπωσιακή τους περσινή πορεία στους ομίλους, μένουν εκτός. Βασικός ο Στέφανος Ευαγγέλου, ο οποίος στο 85’ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Αλλαγή στο 69’ μπήκε ο Μπότος.

Στην Αρμενία, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το καθήκον του επικρατώντας με «σβηστές τις μηχανές» της Πιούνικ (2-0). Μάλιστα στο 30’, ο Αλεξάντερ Κατάι, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχασε πέναλτι.

Τέλος στη Δανία, η Μιντιλαντ έψαχνε ένα θαύμα απέναντι στους ισχυρούς «αετούς» της Λισαβόνας, με τον Οδυσσέα Βλαχδήμο βασικό, οι οποίοι εμφανίστηκαν και πάλι σοβαροί. Στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ερνάντεζ. Προβάδισμα που ενισχύθηκε από τον Ενρίκε Αραούχο στο 56’. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Σίστο λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ωστόσο ο Γκονσάλβες έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα». Γράφοντας το τελικό 3-1.

 

Τα αποτελέσματα 9/8 του τρίτου γύρου:

Ζαλγκίρις - Μπόντο Γκλιμτ 1-1 (συνολικό σκορ 1-6)
Βικτόρια Πλζεν - Σέριφ Τίρασπολ 2-1 (συνολικό σκορ 4-2)
Πιούνικ - Ερυθρός Αστέρας 0-2 (συνολικό σκορ 0-7)
Μίντιλαντ - Μπενφίκα 1-3 (συνολικό σκορ 2-7)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0