Football Talk

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Μόνο με ονομαστικό εισιτήριο η είσοδος στα γήπεδα της Super League»

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Μόνο με ονομαστικό εισιτήριο η είσοδος στα γήπεδα της Super League»
Σειρά από νέα μέτρα εν όψει της Super League της νέας σεζόν εξήγγειλε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Αλλαγές ως προς τα μέτρα προστασίας και τους ελέγχους που θα πραγματοποιούνται από την Ελληνική Αστυνομία στη φετινή Super League, ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως στο ελληνικό πρωτάθλημα της σεζόν 2022/23, όλα τα εισιτήρια θα είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα. Παράλληλα, ενημερώθηκε για τους ελέγχους στις λέσχες φιλάθλων και ζήτησε έως τις 17 Αυγούστου, να έχει πραγματοποιηθεί ο έλεγχος όλων των καμερών ασφαλείας και των control rooms, των 14 γηπέδων όπου θα διεξαχθούν τα ματς του νέου πρωταθλήματος.

«Η Ελληνική Αστυνομία είναι εγγυητής της εφαρμογής του Νόμου. Πέρυσι, συνέβη ένα γεγονός που συγκλόνισε της ελληνική κοινωνία, η δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Συνελήφθησαν όλοι οι ένοχοι, όμως απόλυτη προτεραιότητά μας πρέπει να είναι να μη συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο περιστατικό. Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί, ώστε η Νομοθεσία να εφαρμοστεί κατά γράμμα. Κανένα από τα μαγαζιά χουλιγκανισμού που υπήρχαν δεν πρέπει να ανοίξει πάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το «παρών» στη σύσκεψη έδωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ελευθέριος Οικονόμου, ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο υπαρχηγός, αντιστράτηγος Γεώργιος Γιάννινας, ο γενικός επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, αντιστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο προϊστάμενος Κλάδου Τάξης, υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας και ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Εμμανουήλ Δουρβετάκης.

Αναλυτικά οι οδηγίες που δόθηκαν:

-Όλα τα εισιτήρια θα είναι ηλεκτρονικά και ονομαστικοποιημένα, ενώ θα πραγματοποιούνται έλεγχοι ταυτοπροσωπίας από την Ελληνική Αστυνομία κατά την είσοδο στα γήπεδα, με την επιβολή των ανάλογων ποινών που προβλέπει ο Νόμος στους παραβάτες.

-Κανένας φίλαθλος δεν θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο.

-Οι λέσχες φιλάθλων θα λειτουργούν με τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Νόμος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0