Football Talk

Sport.fr: «Αποχωρεί μέχρι την Παρασκευή από την Μπαρτσελόνα ο Ουμτιτί – Ο Ολυμπιακός πιθανόν ο επόμενος προορισμός του»

Sport.fr: «Αποχωρεί μέχρι την Παρασκευή από την Μπαρτσελόνα ο Ουμτιτί – Ο Ολυμπιακός πιθανόν ο επόμενος προορισμός του»

Νέες πληροφορίες γύρω από το θέμα του Σαμουέλ Ουμτιτί έρχονται στο φως από τη Γαλλία, με τον Ολυμπιακό να φαντάζει τον επόμενο προορισμό του Γάλλου στόπερ.

Αντίστροφα μετράει ο Σαμουέλ Ουμτιτί για να αποχωρήσει (επιτέλους) από τη Μπαρτσελόνα, αφού ο Γάλλος στόπερ όχι απλώς αποτελεί ξένο σώμα αλλά και ανεπιθύμητο πρόσωπο για τον ισπανικό σύλλογο.

Ο 28χρονος στόπερ θα ήθελε να προλάβει το ερχόμενο Μουντιάλ στο Κατάρ και για να συμβεί αυτό, πρέπει να κάνει την επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Σύμφωνα με το «Sport.fr», ο έμπειρος άσος φαίνεται πως μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (12/8) θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τους «μπλαουγκράνα» ώστε να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Το ίδιο δημοσίευμα, επιμένει πως ο Ολυμπιακός συλλέγει τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει ο επόμενος προορισμός του, αφού το deal με τη Λιόν «χάλασε».

Άλλωστε και στον Πειραιά, τα μεταγραφικά θα συζητηθούν μετά το ματς της Πέμπτης (11/8) απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, τα οποία περιλαμβάνουν τις περιπτώσεις των Τέγιο, Κογιάδο και την πρόσληψη του Φουρνιέ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0