Football Talk

Ολυμπιακός: Κοντά σε Τέγιο, ενδιαφέρον για 10άρι και ενοχλήσεις για Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Κοντά σε Τέγιο, ενδιαφέρον για 10άρι και ενοχλήσεις για Ροντρίγκες

Όλα τα τελευταία νέα που απασχολούν το στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Γεμάτη είναι ήδη η ημέρα για τον Ολυμπιακό. Δυο νέα ονόματα πιθανών μεταγραφών ήρθαν στην επιφάνεια για την ομάδα του Πειραιά.

Πρόκειται για τον Κρίστιαν Τέγιο και τον Άλεξ Κογιάδο. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μπέτις βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» και, μάλιστα, τα πράγματα φαίνονται να κυλούν πολύ καλά.

Την ίδια στιγμή τα ραντάρ της ομάδας μένουν στην Ισπανία, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του και τον 23χρονο μέσο ο οποίος αποτελεί μάλιστα επιλογή του Κάρλος Κορμπεράν. Βέβαια ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν είναι η πρώτη λύση ή η εναλλακτική επιλογή άλλου παίκτη.

Επιπλέον από το πρωί έχει γνωστοποιηθεί πως ο Γκάρι Ροντρίγκες αντιμετωπίζει ξανά ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι εξαιρετικά αμφίβολη. 

Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι προοριζόταν ακόμα και για το αρχικό σχήμα, ωστόσο με τα νέα δεδομένα θεωρείται δύσκολο να βρίσκεται ακόμα και στην αποστολή.

Απεναντίας ο Ισπανός τεχνικός σε σύγκριση με το πρώτο ματς μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Μανωλά, ο οποίος προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα τις δύο τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν αλλαγές στην άμυνα με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Παπέ Σισέ να παραμένουν στις θέσεις των στόπερ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0