Football Talk

Μπαρτσελόνα: «Όργιο» φημών για πιθανή επιστροφή Μέσι!

Μπαρτσελόνα: «Όργιο» φημών για πιθανή επιστροφή Μέσι!
Ισπανικά δημοσιεύματα βάζουν... φωτιά στο μέλλον του Λιονέλ Μέσι, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα.
Η άσχημη οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα έφερε το αναγκαστικό «αντίο» με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά καθώς φαίνεται, δεν είναι οριστικό.

Οι «μπλαουγκράνα» φέρεται να βρίσκονται σε συζητήσεις με την πλευρά του Αργεντίνου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν, πλέον, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Catalunya Radio, ώστε να ξανασμίξουν το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. 

Καταλυτικός παράγοντας, προφανώς, τα σαφώς βελτιωμένα οικονομικά της ομάδας στην παρούσα φάση. Αρνητικός, από την άλλη, η μετακόμιση της Μπαρτσελόνα από το Καμπ Νου την επόμενη σεζόν, για την πραγματοποίηση έργων.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, όπως είναι λογικό, δεν παίρνουν επίσημη θέση για το θέμα. Άλλωστε, απαγορεύεται να το κάνουν (μπορεί να υπάρξει προσέγγιση ενός παίκτη, αν μένουν έξι μήνες ή λιγότερο για τη λήξη του συμβολαίου του) αλλά είναι πασιφανές, πως η σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα, δεν θα «τελειώσει» έτσι εύκολα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0