Football Talk

ΠΑΟΚ: Δουλειά από Λουτσέσκου στο χορτάρι και από Μπότο στο γραφείο!

ΠΑΟΚ: Δουλειά από Λουτσέσκου στο χορτάρι και από Μπότο στο γραφείο!

Προπονήσεις, τακτική και δοκιμές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Δουλειά στις προσθαφαιρέσεις του ρόστερ από τον Ζοζέ Μπότο. 

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει ακόμα αυτή η «πίκρα» μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας για το UEFA Europa Conference League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, το έχει ξεχάσει, ξεκινώντας διπλές προπονήσεις με την ομάδα του στο προπονητικό στάδιο της Νέας Μεσημβρίας, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα της Super League ενάντια στον Παναιτωλικό στις 20 Αυγούστου. 

Στιγμιότυπο_2022-08-08_12.30.18_πμ_1.png

Δουλειά, δουλειά, δουλειά

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό, και να αφιερώσει τον χρόνο που του δίνετε σε σκληρή δουλειά με διπλές προπονήσεις και πολύ τακτική, με στόχο την ετοιμότητα στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. 

Μάλιστα, στη προπόνηση του Σαββάτου (6/8) η ομάδα πραγματοποίησε οικογενειακό φιλικό, με τον Λουτσέσκου να βλέπει και πάλι στη κορυφή της επίθεσης τον Νέλσον Ολιβέιρα, το δίδυμο Ίνγκασον-Νάσμπεργκ στην άμυνα και το πιο ευχάριστο νέο, την ατομική προπόνηση του Γιάννη Μιχαηλίδη με μπάλα, για πρώτη φορά μετά από περίπου πέντε μήνες. 

Έχουν μείνει λιγότερες από δύο εβδομάδες για το ματς με τον Παναιτωλικό και ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να βελτιώσει το αγωνιστικό του πρόσωπο, για να μπορεί να σταθεί να αντάξιος στις υποχρεώσεις του και να διεκδικήσει τους εγχώριους τίτλους. 

PAPA1763.jpg

Το ίδιο και ο Μπότο στο «δίπλα δωμάτιο» 

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο, προσπαθεί να βρει λύση με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από την ομάδα (Μουργκ, Τέιλορ, Ζαμπά, Λάμπρου, Μιχάι, Νινούα) έτσι ώστε να βρουν νέα «στέγη» για να συνεχίσει ο προγραμματισμός των «ασπρόμαυρων» στο μεταγραφικό κομμάτι. 

Οι δύο Βραζιλιάνοι, Λέο Ζαμπά και Λούκας Τέιλορ, βρίσκονται πιο κοντά στη πόρτα της εξόδου, με τον πρώτο να βρίσκεται κοντά στην Αλ Μπάτιν και τον δεξιό οπισθοφύλακα να έχει κλείσει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ με οψιόν αγοράς. Για τους άλλους τέσσερις δεν έχει βρεθεί κάποιος μνηστήρας ακόμα, ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία πως θα αποχωρήσουν σύντομα από την ομάδα. 

Την ίδια ώρα, το μέλλον των Ντάγκλας Αουγκούστο και Γιάσμιν Κούρτιτς βρίσκεται στον… αέρα, με τον ΠΑΟΚ να κοστολογεί τον Βραζιλιάνο μέσο στα δυο εκατομμύρια ευρώ, ενώ και η περίπτωση του Σλοβένου θα ξεκαθαριστεί στο επόμενο διάστημα για να προχωρήσει ο «Δικέφαλος» του Βορρά σε αντικαταστάτη/τες του(ς). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0