Football Talk

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ένα γκολ από κάθε… Φερνάντες για να πάνε τελικό οι «κυανέρυθροι» (video)

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Ένα γκολ από κάθε… Φερνάντες για να πάνε τελικό οι «κυανέρυθροι» (video)

Ο Βόλος αναδείχθηκε νικητής στον δεύτερο ημιτελικό του τουρνουά Φλόγα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) με τους Πάολο και Βίκτορ Φερνάντες να υπογράφουν το αποτέλεσμα!

Σε μια ακόμα χορταστική αναμέτρηση του τουρνουά Φλόγα που διεξάγεται στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ο Βόλος επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και «έκλεισε» θέση στον τελικό της Τρίτης (9/8) απέναντι στον ΟΦΗ. Πρωταγωνιστές για την ομάδα της Μαγνησίας οι δύο… Φερνάντες, Πάολο και Βίκτορ, οι οποίοι πέτυχαν από ένα γκολ.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που απείλησε από νωρίς και μάλιστα με διπλή ευκαιρία. Ο Ροσέρο σέντραρε για τον Κύρκο ο οποίος βρέθηκε μόνος του μέσα στην μικρή περιοχή, αλλά ο Κλέιμαν με εκπληκτική επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο τερματοφύλακας του Βόλου μπλόκαρε και πάλι την κεφαλιά του Κύρκου!

«Απάντηση» στις ευκαιρίες ήρθε στο 21’ για τον Βόλο, με τον Πάολο Φερνάντες να βγαίνει απέναντι στον Πριόρ, αλλά ο Γάλλος γκολκίπερ πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα πέφτοντας στα πόδια του.

Στο 32’ ο Βόλος κατόρθωσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Φερνάντες εκτέλεσε ένα φάουλ μερικά μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνά μέσα από το τείχος και να καταλήγει στα βάθος της εστίας του Πριόρ.

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε νωθρά για τους δύο αντιπάλους, καθώς χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ένα τέταρτο για να σημειωθεί κάποια ευκαιρία και αυτή άνηκε στον Βόλο. Ο Μπαριέντος στο 58’ έκανε μια σέντρα – σουτ από τα δεξιά, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά προς την εστία, αλλά τον Σούλη να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ είχε μοναδική στιγμή με τον Κύρκο να εκτελεί κόρνερ, τον Μπαγκαλιάνη να παίρνει την κεφαλιά, αλλά ο Κλέιμαν και πάλι δήλωσε «παρών», διώχνοντας σε κόρνερ. Δευτερόλεπτα μετά, ο Βόλος έφτασε πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ, με τον Άλχο, ανενόχλητο, να στέλνει την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Σούλη με εξ επαφής κεφαλιά.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Φιλανδός αμυντικός του Βόλου όμως, το κατάφερε ο έτερος Φερνάντες της ομάδας, Βίκτορ. Συγκεκριμένα, στο 66', Πάολο Φερνάντες και Βαν Βεερτ συνδυάστηκαν μέσα στην περιοχή, με τον τελευταίο να βγάζει μια παράλληλη συρτή σέντρα για τον Βίκτορ Φερνάντες, που απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα!

 

Στα εναπομείναντα λετπά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει νικητή τον Βόλο, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ την Τρίτη (9/8) στον τελικό του τουρνουά, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα την ίδια μέρα θα τεθεί αντιμέτωπος στον μικρό τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Ο. Τανσό): Κλέιμαν, Άλχο, Λούνα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ματίγια, Εσκοβάλ, Σιέλης, Βίκτορ Φερνάντεθ, Πάολο Φερνάντες, Βαν Βέερτ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θ. Στάικος): Πριόρ Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίμας, Ροσέρο, Κύρκος, Παμλίδης.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0