Football Talk

Νιόπλιας: «Ο κόσμος να περιμένει μια διαφορετική ομάδα» (video)

Νιόπλιας: «Ο κόσμος να περιμένει μια διαφορετική ομάδα» (video)

Ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του φιλικού του ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, προανήγγειλε πως η ομάδα του θα πραγματοποιήσει μεταγραφές σύντομα, γιατί αλλιώς «θα κλάψουν μανούλες», όπως τόνισε χαρακτηριστικά!

Σχετικά Άρθρα

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο του τουρνουά Φλόγα και ο Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για την εικόνα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως ήταν καλή η εμφάνιση παρότι χρησιμοποιήθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά τόνισε πως ο κόσμος πρέπει να περιμένει μια διαφορετική ομάδα, καθώς πρόκειται να πραγματοποιηθούν κι άλλες μεταγραφές από τους Κρητικούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας:

«Είχαμε καλή συνοχή αν και αλλάξαμε πολλούς παίκτες και λίγο πολύ γνωριζόμαστε από πέρυσι. Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση όπως σε όλα τα φιλικά. Έχουμε πολύ μικρό ρόστερ για αυτό δώσαμε χρόνο σε αρκετούς παίκτες μας, είχαμε και κάποια μικροπροβλήματα.

Θα είμαστε μια διαφορετική ομάδα, να το ξέρει ο κόσμος. Έρχονται παίκτες, και ελπίζω να καταφέρουν να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο σύντομα. Θα είμαστε διαφορετικοί»

Ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως: «Αν δεν έρθουν οι μεταγραφές, θα κλάψουν μανούλες» εμφανώς αστειευόμενος.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0