Football Talk

Κολωνία – Σάλκε 3-1: Πρεμιέρα με το… αριστερό για τους «βασιλικούς μπλε»

Κολωνία – Σάλκε 3-1: Πρεμιέρα με το… αριστερό για τους «βασιλικούς μπλε»
Κολωνία με πολλά… γούστα στη πρεμιέρα και «αυτοκαταστροφική» Σάλκε (3-1).
Εύκολη νίκη για τη Κολωνία επί της Σάλκε, 32 σουτ και τρία γκολ από τους «τράγους» του Στέφεν Μπάουμγκαρτ.

Πήγαν όλα… ανάποδα στη Σάλκε στο πρώτο μέρος, της οποίας στο 12ο λεπτό της ακυρώθηκε από το VAR το γκολ του Ροντρίγκο Ζαλαζάρ, ενώ στο 35’ ο Ντόμινικ Ντρέξλερ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με έναν παίκτη λιγότερο.

Κάτι που η Κολωνία εκμεταλλεύτηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Λούκα Κίλιαν να ανοίγει το σκορ με το παρθενικό του τέρμα. Μάλιστα, στο 62’ οι «τράγοι» εκμεταλλευθήκαν το αμυντικό λάθος της Σάλκε και έκαναν το 2-0 με τον Φλόριαν Κάιντς.

Παρά τη μείωση του σκορ με τον Μάριους Μπούλτερ στο 76’, ο Αλεξάντερ Σβολόφ έβαλε τέλος στα όνειρα της ομάδας του περί ισοφάρισης, σκοράροντας γκολ… στα δίχτυα του για το τελικό 3-1.

Οι ενδεκάδες:

Κολωνία (Στέφεν Μπάουμγκαρτ):
Σβάμπε, Σμιτς, Κίλιαν, Σαμπό (76’ Πέντερσεν), Χέκτορ, Σκίρι, Σίντλερ (62’ Ανταμιάν), Λιούμπιτσιτς (85’ Όλεσεν), Κάιντς (76’ Μάινα), Ντιτς (86’ Λέμπερλε), Τίελμαν

Σάλκε (Φρανκ Κράμερ):
Σβολόφ, Μπρούνερ, Γιοσίντα, Καμίνσκι, Ουγουεγιάν, Κραλ (89’ Τσαλχάνογλου), Ζαλαζάρ (58’ Μπούλτερ), Κράους (77’ Λάτζα), Ντρέξλερ, Μορ (77’ Φλικ), Πόλτερ (88’ Τερόντε)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0