Football Talk

Μπέιλ και Ινσίνιε «οργίασαν» στο MLS!

Μπέιλ και Ινσίνιε «οργίασαν» στο MLS!

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στο MLS, με το επίπεδο του πρωταθλήματος να έχει ανέβει μετά τον ερχομό αρκετών αστέρων στις ομάδες. Μπέιλ και Ινσίνιε, πρόσφεραν ένα δείγμα αυτού.

Το ποδόσφαιρο των ΗΠΑ όλο και γίνεται πιο γνωστό, με τους αστέρες να καταφθάνουν έτοιμοι για να αποδείξουν πως η μπογιά τους περνάει ακόμα και, μάλιστα, σε καλές ηλικίες.

Το θέαμα είναι συναρπαστικό και ένα δείγμα έδωσαν τόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ όσο και ο Λορέντσο Ινσίνιε. Ο πρώτος, άφησε τα σαλόνια της Ρεάλ Μαδρίτης για τη Los Angeles FC ενώ ο δεύτερος, τη Νάπολι για την Toronto.

Αμφότεροι, πέτυχαν δύο εντυπωσιακά γκολ τα ξημερώματα της Κυριακής (7/8). Ο Μπέιλ, κουβάλησε τη μπάλα μέχρι την περιοχή, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και διαμόρφωσε στο 87’, το τελικό 4-1 για την ομάδα του κόντρα στην Real Salt Lake.

Από την άλλη, ο Ιταλός εξτρέμ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας κόντρα στη Νάνσβιλ. Ο 31χρονος άσος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για 4-2 στο 77’ (τελικό 4-3), καθώς πέρασε έναν παίκτη έξω από την αντίπαλη περιοχή και δεξί, δυνατό σουτ, έβαλε ένα πανέμορφο γκολ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0