Football Talk

Κλερμόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-5: Ο Μέσι ξαναντύθηκε «εξωγήινος» στο πάρτι πρεμιέρας των Παριζιάνων! (video)

Κλερμόν - Παρί Σεν Ζερμέν 0-5: Ο Μέσι ξαναντύθηκε «εξωγήινος» στο πάρτι πρεμιέρας των Παριζιάνων! (video)

Με επιβλητική εμφάνιση και παράσταση από τον Λιονέλ Μέσι, οι Παριζιάνοι πέρασαν εύκολα από την έδρα της Κλερμόν επικρατώντας με 5-0.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την προσπάθειά της η Παρί Σεν Ζερμέν στη φετινή Ligue 1, την οποία αν κατακτήσει στο τέλος θα γράψει ιστορία καθώς θα γίνει η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις. Οι Παριζιάνοι επικράτησαν εύκολα με 5-0 της Κλερμόν εκτός έδρας, απόντος του Κιλιάν Εμπαπέ που είναι ακόμα τραυματίας, αλλά έχοντας τον Λιονέλ Μέσι σε... τρελά κέφια!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο παιχνίδι και έδειξαν ότι ήθελαν να το «καθαρίσουν» από νωρίς, πράγμα που το κατάφεραν. Μόλις στο 9’ ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ, όταν με δυνατό ξερό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Ντιό. Μετά το γκολ της Παρί, η Κλερμόν ανέβασε στροφές ωστόσο οι Παριζιάνοι στο 26’ έφτασαν σε δεύτερο γκολ με τον Χακίμι. Η Παρί βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, ο Νειμάρ έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και ο Χακίμι με απίστευτη κούρσα και απίστευτο τελείωμα θα ανοίξει λογαριασμό για φέτος στο γαλλικό πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεσή τους και στο 35’ θα χάσουν ευκαιρία για τρίτο γκολ όμως η κεφαλιά του Ράμος δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Ντιό. Αυτό που δεν έκανε ο Ισπανός αμυντικός των φιλοξενούμενων, το έκανε ο Μαρκίνιος τρία λεπτά αργότερα, όταν έπειτα από καλή εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ, ο Βραζιλιάνος αμυντικός πήρε την κεφαλιά και εκτέλεσε τον Ντιό για το 3-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν όπως αυτός του πρώτου, καθώς έπεσε κατακόρυφα, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται άνετα το υπέρ τους 3-0 και τους παίκτες της Κλερμόν να μην μπορούν να αντιδράσουν. Ουσιαστικά έπρεπε να φτάσουμε στο 78’ για να δούμε κάποια μεγάλη φάση και αυτή ήταν και πάλι για την Παρί, όταν έπειτα από κόρνερ, ο Μέντες έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ντιό πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή επέμβαση, κάτι όμως που δεν κατάφερε να κάνει δύο λεπτά αργότερα απέναντι στον Λιονέλ Μέσι. Στο 80’ ο Αργεντινός κουβάλησε για αρκετά μέτρα την μπάλα, συνεργάστηκε άψογα με τον Νεϊμάρ και τελείωσε άψογα τη φάση με ωραίο πλασέ για το 4-0.

Το σόου το Μέσι δεν σταμάτησε εκεί καθώς έξι λεπτά αργότερα, ο Αργεντινός σταρ με μία ασύλληπτη γκολάρα κρέμασε τον Ντιό και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο τελικό 5-0!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΚΛΕΡΜΟΝ: Ντιό, Οζιέρ, Σεϊντού, Βιτέσκα, Μπόργκες, Γκαστιέν, Γκοναλόν, Ρασάνι, Σαράσεβιτς (73' Μανίν), Αντριτ, Αλεβίναχ (73' Ντοσού)

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Ράμος (67' Μουκιέλε), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Χακίμι, Βιτίνια (67' Παρέδες), Βεράτι, Μέντες, Σαράμπια (78' Εκιτικέ), Μέσι, Νεϊμάρ

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0