Football Talk

Λαμία – Λεβαδειακός 2-0: Νίκησαν και άρεσαν οι Λαμιώτες (video)

Λαμία – Λεβαδειακός 2-0: Νίκησαν και άρεσαν οι Λαμιώτες (video)

Νίκη και καλή εμφάνιση για την ομάδα της Λαμίας στο πρώτο δυνατό φιλικό της, καθώς επικράτησε του Λεβαδειακού με 2-0 του στο «Αθανάσιος Διάκος».

Λαμία και Λεβαδειακός αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα στο «Αθανάσιος Διάκος», λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League. Αυτό ήταν στην ουσία το πρώτο φιλικό για τους γηπεδούχους καθώς είχε προηγηθεί ένα οικογενειακού τύπου με την Κ19 ενώ για τον Λεβαδειακό ήταν το τρίτο ύστερα από εκείνα με Βόλο (ήττα με 1-0) και Ιωνικό (νίκη με 2-1).

Στα του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες είχαν καλό ρυθμό για αυτή την εποχή, μιας και βρίσκονται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι και ευτύχησαν να σκοράρουν στο 14', όταν ο Γιακουμάκης κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Τόμας Ντε Βισέντι για το 1-0. Ο ίδιος παίκτης μάλιστα στο 33’ βρέθηκε πολύ κοντά στο δεύτερο προσωπικό του γκολ όταν έπειτα από δική του εκτέλεση φάουλ εκτός περιοχής, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μάρκοβιτς, ο οποίος ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να μην απειλούνται στα τελευταία λεπτά. Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη καλή φάση στο ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Μουτίνιο να εκτελεί απευθείας το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του και τον Γκαραβέλη, που είχε περάσει στη θέση του Σαράνοφ για την Λαμία, να αντιδράει σωστά και να διώχνει με γροθιές. Στο 50΄ο Τσιλούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον Μάρκοβιτς να λέει «όχι» στον Έλληνα εξτρέμ ενώ στο 58’ ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να φτάσουν πάρα πολύ κοντά στην ισοφάριση όμως το σουτ του Χάμοντ σταμάτησε στο δοκάρι του Γκαραβέλη.

Στη συνέχεια έγιναν πολλές μαζεμένες αλλαγές από τις δύο ομάδες, κυρίως από πλευράς Λαμίας, όμως η χημεία των γηπεδούχων δεν χάθηκε και μάλιστα στο 66’ ο Τσούκαλος με εντυπωσιακό σουτ κρέμασε τον Μάρκοβιτς και έκανε το 2-0 για την ομάδα του, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκοράνοφ, Σλίβκα, Ντε Βινσέντι, Ρομάνιτς, Τσιλούλης, Γιακουμάκης, Μπεχαράνο

Αναπληρωματικοί: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Νούνιες, Μπάμπης, Βασιλακάκης, Γκέντσογλου, Τσούκαλος

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Χάμοντ, Βινίσιους, Μουτίνιο, Βρακάς, Δούμτσιος, Νίκας, Παναγιώτου, Ντεντάκης, Μεχία

Αναπληρωματικοί: Στογιάνοβιτς, Τοσάτι, Βουτσάς, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Βήχος, Λιάγκας, Μανιώτης, Τσιριγώτης, Καζενγκά, Τσάπρας, Συμελίδης, Κωνσταντινίδης, Μπελμόντε, Τζημόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0