Football Talk

Bundesliga: Στην Ουνιόν το ντέρμπι του Βερολίνου – Νίκη με ανατροπή για την Γκλάντμπαχ!

Bundesliga: Στην Ουνιόν το ντέρμπι του Βερολίνου – Νίκη με ανατροπή για την Γκλάντμπαχ!

 Βάφτηκε «κόκκινο» το ντέρμπι του Βερολίνου από την Ουνιόν3-1 την Χέρτα. Με το… δεξί στις υποχρεώσεις της η Γκλάντμπαχ, μοιράζοντας θέαμα ενάντια στην Χόφενχαϊμ (3-1). Μοιραστήκαν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2) Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης. «Πάρτι» δευτέρου ημιχρόνου από την Φράιμπουργκ και «τεσσάρα» στην Άουγκσμπουργκ (4-0). Ονισίβο απόλαυσης για την Μάιντς, 2-1 την Μπόχουμ. 

Η Bundesliga επέστρεψε και μαζί της ήρθαν και οι «βομβαρδισμοί» με εντυπωσιακά γκολ από ποδοσφαιριστές που έκαναν τα ντεμπούτα τους.

Στο ντέρμπι του Βερολίνου η γηπεδούχος Ουνιόν άνοιξε το σκορ με τον Σιεμπατσό στο 31’, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα. Ενώ, ο Μπέκερ, που μοίρασε την ασίστ στο πρώτο γκολ, πέτυχε το 2-0 στο 50’. Λίγο μετά ο Κνοχ έκανε το 3-0 για να στήσει το «πάρτι» στην πρωτεύουσα. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Χέρτα ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Λουκεμπάκιο στο 85’. 

Η Χόφενχαϊμ έμεινε με δέκα παίκτες από το 19’, ωστόσο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Σκοβ στο 25’. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα αφού ο Μπενσεμπαινί με εκπληκτικό ψαλιδάκι έκανε το 1-1 στο 42’.

Στο 71’ ήρθε ο Τουράμ για να ανατρέψει το σκορ και να βάλει «φωτιά» στο γήπεδο και επτά λεπτά αργότερα ο Ελβέντι σφράγισε το τρίποντο για το 3-1, στο ντεμπούτο του Ντάνιελ Φάρκε στους πάγκους της Γκλάντμπαχ.

Την ίδια ώρα, η νεοφώτιστη Βέρντερ Βρέμης μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Βόλφσμπουργκ, αλλά δύο διαδοχικά γκολ των Φούλγκρουγκ και Μπίτενκουρτ έστειλαν την ομάδα του Όλε Βέρνερ με το υπέρ 2-1 στα αποδυτήρια. 

Αλλά ο Γκουλαβογκί δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 85’ ισοφάρισε σε 2-2 και μοίρασε τους βαθμούς. 

Παράλληλα, η Φράιμπουργκ μπορεί να μην σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο επί της Άουγκσμπουργκ, όμως στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα σε διάστημα δύο λεπτών πήρε μαξιλαράκι ασφαλείας χάρη στα γκολ των Γκρέγκοριτς και Γκρίφο. Μάλιστα, οι «Βραζιλιάνου του Μπράισγκαου» σημείωσαν ακόμα δύο γκολ με τους Γκίντερ και Ντοάν για να «σκορπίσουν» στους τέσσερις ανέμους την Άουγκσμπουργκ. 

Τέλος, η Μάιντς κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μπόχουμ χάρη στα γκολ του Αυστριακού επιθετικού Καρίμ Ονισίβο.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Παρασκευή 5/8 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 1-6 (64’ Μουανί – 5’ Κίμιχ, 10’ Παβάρ, 29’ Μανέ, 35’,83’ Μουσιάλα, 43’ Γκνάμπρι)

Σάββατο 6/8

Ουνιόν Βερολίνου – Χέρτα Βερολίνου 3-1 (31’ Σιεμπατσό, 50’ Μπέκερ, 54’ Κνοχ – 85’ Λουκεμπάκιο)

Γκλάντμπαχ – Χόφενχαϊμ 3-1 (42’ Μπενσεμπαινί, 71’ Τουράμ, 78’ Ελβέντι – 25’ Σκοβ)

Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 2-2 (11’ Νμέτσα, 84’ Γκουαλαβογκί– 21’ Φούλκρουγκ, 23’ Μπίτενκουρτ)

Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ 0-4 (46’ Γκρέγκοριτς, 48’ Γκρίφο, 61’ Γκίντερ, 78’ Ντοάν)

Μπόχουμ – Μάιντς 1-2 (39’ Στόγκερ – 26’,77’  Ονισίβο)

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν (19:30)

Κυριακή (7/8)

Στουτγκάρδη – Λειψία (16:30)

Κολωνία – Σάλκε (18:30)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0