Football Talk

Νάγκελσμαν: «Εξαιρετικό το πρώτο ημίχρονο»

Νάγκελσμαν: «Εξαιρετικό το πρώτο ημίχρονο»

Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε διαστάσεις θριάμβου από το πρώτο ημίχρονο (5 γκολ) στη χθεσινή νικηφόρα πρεμιέρα της στη Φρανκφούρτη επί της Άιντραχτ (6-1), αναγκάζοντας τον προπονητή της να παραδεχτεί ότι το πρώτο 45λεπτο ήταν εξαιρετικό για την ομάδα του.

Οι Βαυαροί έδειξαν από την αρχή ότι δεν αστειεύονται και έκαναν «φύλλο και φτερό» την άμυνα των «αετών» της Φρανκφούρτης λίγο πριν διεκδικήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της χρονιάς (10/8, 22:00) απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι φανέρωσαν και με το «καλημέρα» στο γήπεδο ότι είναι το φαβορί για την 11η  σερί «σαλατιέρα».

Ο Σαντιό Μανέ έκανε σεφτέ και στο πρωτάθλημα βρίσκοντας πάλι δίχτυα, μετά τον τελικό του Σούπερ Καπ απέναντι στη Λειψία, προσθέτοντας το όνομα του δίπλα σε αυτά των Μουσιάλα (χ2), Γκνάμπρι, Κίμιχ και Παβάρ. Οι Βαυαροί πραγματοποίησαν ένα «καυτό» πρώτο ημίχρονο, στέλνοντας τη μπάλα πέντε φορές στα του Τραπ, σε 38 (!) λεπτά, πράγμα που δεν άφησε ασχολίαστο ο Νάγκελσμαν.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, πρέπει να πω. Δεν νομίζω ότι θα είναι πάντα έτσι, αλλά μετά από δύο αγώνες μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Η ενέργεια που έχουμε στο παιχνίδι μας είναι πολύ καλή», τόνισε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0