Football Talk

GE: «Μετά τη Σλοβάν πάει στη Μποταφόγκο ο Τικίνιο – Δεσμεύτηκε ο Ολυμπιακός»

GE: «Μετά τη Σλοβάν πάει στη Μποταφόγκο ο Τικίνιο – Δεσμεύτηκε ο Ολυμπιακός»

Τελειωμένο θεωρείται το deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μποταφόγκο για τη μεταγραφή του Τικίνιο Σοάρες, ωστόσο θα παίξει ρόλο η έκβαση του ματς με την Σλόβαν.

Το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό έχει στραφεί στη ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Σλοβακία για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 1-1 στον Πειραιά, θέλουν μόνο τη νίκη για να πάρουν την πρόκριση στα play off της διοργάνωσης αλλά και να κλειδώσουν μία ελληνική παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως δεν «τρέχουν» τα μεταγραφικά. Σύμφωνα με την «GE», η Μποταφόγκο έφτασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τικίνιο Σοάρες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο ομάδες τα έχουν βρει με ένα ποσό στα 1,8 εκατ. ευρώ ωστόσο, υπάρχει μία παράμετρος στο ζήτημα που έχει να κάνει στο πότε θα πάει ο παίκτης στην Βραζιλία.

Συγκεκριμένα, εφόσον ο Ολυμπιακός δεν περάσει την Σλόβαν, τότε ο Βραζιλιάνος φορ θα μεταβεί στη χώρα του στα τέλη Αυγούστου. Από την άλλη, αν οι «ερυθρόλευκοι» προκριθούν, τότε θα μπει αμέσως στο αεροπλάνο για να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0