Football Talk

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 0-2: Πρώτο τρίποντο με… στυλ για τους «κανονιέρηδες»! (video)

Κρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 0-2: Πρώτο τρίποντο με… στυλ για τους «κανονιέρηδες»! (video)
Η Άρσεναλ κατάφερε να νικήσει στο «Σέλχαρστ Παρκ» χάρη στο γκολ του Γκάμπριελ Μαρτινέλι και το αυτογκόλ του Μαρκ Γκουέχι, επικρατώντας με 2-0 στον πρώτο αγώνα της σεζόν.

Μεγάλο τρίποντο για τους «κανονιέρηδες» του Μικέλ Αρτέτα επί της Κρίσταλ Πάλας. Με το δεξί στις υποχρεώσεις της η Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ μπήκε ασφυκτικά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 20ο λεπτό με τον Μαρτινέλι. Η φάση ξεκίνησε από κόρνερ, με τον Ζιντσένκο να «σερβίρει» έτοιμο γκολ στον Βραζιλιάνο που με κεφαλιά νίκησε τον Γκουάιτα. Σκοράροντας το πρώτο γκολ για τη σεζόν 2022/23 της Premier League και το πρώτο των «κανονιέρηδων».

Μάλιστα, στο 42’ η Πάλας βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Ράμσντεϊλ με ενστικτωδώς επέμβαση απέτρεψε το γκολ και έστειλε την ομάδα στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό ο Άγγλος τερματοφύλακας της Άρσεναλ απέτρεψε εκ νέου το 1-1 των «αετών», χάρη τρομερή αντίδραση με τα πόδια σε τετ α τετ του Έζε.

Στο 70ο λεπτό η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος, αλλά ο Σάκα πιέστηκε από τον Μίτσελ και δεν μπόρεσε το σουτ του να πάει προς την εστία.

Μέχρις ότου, ο Μάρκ Γκουέχι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, έπειτα από σέντρα του Σάκα. Οδηγώντας την αρμάδα του Αρτέτα στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Κρίσταλ Πάλας (Πατρίκ Βιεϊρά): Γκουάιτα, Κλάιν, Άντερσεν, Γκουέχι, Μίτσελ, Σλουπ (86' Χιούς), Ντουκουρέ (75' Μιλιβόγεβιτς), Αγιού, Έζε (86' Εμπιογουέι), Ζάχα, Έντουαρντ (58’ Ματετά)

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Γουάιτ, Ζιντσένκο, Σάκα, Πάρτεϊ, Τσάκα, Όντεγκααρντ (90+3' Λοκόνγκα), Μαρτινέλι, Ζεσούς (83' Ενκέτια)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0