Football Talk

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ παρομοίωσε το επιβαρυμένο πρόγραμμα των παικτών με την κλιματική αλλαγή! (video)

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ παρομοίωσε το επιβαρυμένο πρόγραμμα των παικτών με την κλιματική αλλαγή! (video)

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η FIFA και η Premier League θα πρέπει να ελαφρύνουν το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών.

Έξαλλος εμφανίστηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο προπονητής της Λίβερπουλ αναφέρθηκε στο επιβαρυμένο πρόγραμμα των παικτών της Premier League, κάνοντας παράκληση στη διοργανώτρια Αρχή και την FIFA να ελαφρύνουν τις υποχρεώσεις τους.

Μάλιστα ο Γερμανός κόουτς παρομοίασε το γεγονός με την… κλιματική αλλαγή!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αν όλοι οι παίκτες έχουν τότε ένα διάλειμμα, δεν είναι πρόβλημα, είναι καλό, είναι σαν ένα χειμερινό διάλειμμα που το είχα στη Γερμανία ως παίκτης πολύ, τέσσερις εβδομάδες ρεπό, τέτοια πράγματα. Το πρόβλημα είναι οι παίκτες που παίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτό δεν είναι εντάξει, αλλά έχει αποφασιστεί εδώ και πολύ καιρό. Αν πας στον τελικό ενός Μουντιάλ και το κερδίσεις ή χάσεις ή έναν αγώνα τρίτης θέσης, είσαι ήδη αρκετά απασχολημένος και τότε τα υπόλοιπα ξεκινούν μια εβδομάδα αργότερα.

Όταν αρχίζω να μιλάω για αυτό, θυμώνω πολύ. Το πρόβλημά μου είναι ότι ενώ όλοι γνωρίζουν ότι δεν είναι σωστό, κανείς δεν μιλάει αρκετά συχνά για αυτό. Κάτι πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορείς να παρακολουθείς συνεχώς παίκτες κορυφαίας κατηγορίας και να λες, 'Θεέ μου, πόσο υπέροχοι είναι'. Είναι όπως με το κλίμα. Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να αλλάξει, αλλά κανείς δεν λέει τι πρέπει να κάνουμε.

Γιατί δεν θα το συζητούσαμε και θα το κάναμε σωστά και θα λέγαμε, 'Κυρίες και κύριοι, Φίφα, Πρέμιερ Λιγκ, FA, αρχίστε να μιλάτε μεταξύ τους.' Πρέπει να γίνει μια συνάντηση όπου θα μιλάνε όλοι μεταξύ τους και το μόνο θέμα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτού του παιχνιδιού, οι παίκτες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0