Football Talk

Βόλος ΝΠΣ: Ο θεαματικός τρόπος πρέπει να γίνει και αποτελεσματικός!

Βόλος ΝΠΣ: Ο θεαματικός τρόπος πρέπει να γίνει και αποτελεσματικός!
Ο Βόλος είθισται να προσφέρει θέαμα και να είναι μία φύσει επιθετική ομάδα. Βρήκε ξανά νέο προπονητή ενόψει της νέας σεζόν και το BN Sports σας παρουσιάζει τη μέχρι στιγμής ετοιμότητας των Θεσσαλών.

Για ακόμα μία σεζόν, ο Βόλος ΝΠΣ έφτασε στην… πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Μπορεί μέχρι τελευταία αγωνιστική να πάλευε την είσοδο στην 6αδα αλλά εν τέλει έμεινε για ακόμη μία χρονιά στα play out, στα οποία είχε μέτρια παρουσία, δίχως να εντυπωσιάσει. Φέτος, θα τα καταφέρει να βρεθεί στα playoff. 

Volos-5.jpg

Ξέρω τι έκανες πέρσι

Για ακόμα μία σεζόν, ο Βόλος ΝΠΣ έφτασε στην… πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. Μπορεί μέχρι τελευταία αγωνιστική να πάλευε την είσοδο στην 6αδα αλλά εν τέλει έμεινε για ακόμη μία χρονιά στα play out, στα οποία είχε μέτρια παρουσία, δίχως να εντυπωσιάσει. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα στην 10η θέση με συνολικά 40 βαθμούς, χωρίς να κινδυνέψει στο θέμα υποβιβασμού.

Πιάσε το τιμόνι οδηγέ

Αλλαγή προπονητή είχαμε στο τέλος της σεζόν. Ήταν γνωστό πως ο Βόλος ΝΠΣ θα πάει με νέο τεχνικό στην καινούργια χρονιά και ο εκλεκτός ήταν ο Οσβάλντ Τανσό. Ο 48χρονος Γάλλος κόουτς ήταν ανενεργός ένα χρόνο μετά το τέλος της θητείας του στην Αμιέν όπου είχε μείνει για μία σεζόν. Πρόκειται για έναν ελπιδοφόρο προπονητή έχοντας αποκτήσει ήδη εμπειρία από Ligue 2 (και Χάβρη).

Oswald-Tanchot.jpg

Καλός ο παλιός, ακόμα καλύτερος ο νέος

Εδώ, αν κάποιος πρέπει έκανε την απόλυτη διαφορά πέρσι και οδηγεί το φετινό καράβι, είναι ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός φορ όχι απλά αντικατέστησε τον Δουβίκα αλλά έγινε ακόμα καλύτερος, τινάζοντας τα δίχτυα την περσινή σεζόν και τερματίζοντας πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Συνολικά πέτυχε 17 τέρματα πέρσι και είναι έτοιμος να συνεχίσει να… πυροβολεί.
Από την άλλη, ο Μίλος Ντέλετιτς κερδίζει στο νήμα τον Ματίγια ως η τοπ μεταγραφή μέχρι τώρα του Βόλου. Με εξαιρετικές σεζόν σε Κύπρο και Ελλάδα (ΑΕΛ), το γεγονός πως δεν έπιασε στην ΑΕΚ, δεν σημαίνει πως δεν θα συμβεί στον Βόλο. Άλλωστε, τόσα παραδείγματα έχει αναγεννήσει η ομάδα της Μαγνησίας (Νίνης, Ουάρντα, Περέα κλπ.)

Η προετοιμασία

Στην Πορταριά πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Βόλου, ο οποίος έδωσε αρκετά φιλικά παιχνίδια στην έδρα του. Αρχικά, διέσυρε με 9-0 τον Θησέα Αγριάς ενώ νίκησε και τον Ιωνικό 2-1. Από την άλλη, ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-0 αλλά ο Λεβαδειακός έφυγε με την ήττα του 1-0. Η εικόνα του Βόλου ήταν παραπάνω από ικανοποιητική.

Για που το έβαλε

Στόχος είναι ξεκάθαρος. Play off. Ο Βόλος ΝΠΣ θέλει να γίνει η 4η διαφορετική ομάδα εκτός του Big 5 που θα μπει στο μίνι πρωτάθλημα και ίσως ήρθε η ώρα. Από την εικόνα μέχρι τώρα, ίσως δείχνει έτοιμος να τα καταφέρει.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0