Football Talk

Europa League: Προβάδισμα για ΑΕΚ Λάρνακας – «Τριάρες» για Φενέρ και Μάλμε! (video)

Europa League: Προβάδισμα για ΑΕΚ Λάρνακας – «Τριάρες» για Φενέρ και Μάλμε! (video)

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες αναμετρήσεις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι νίκες των Μάλμε και Φενέρμπαχτσε αλλά και η ανατροπή της ΑΕΚ Λάρνακας εις βάρος της Παρτίζαν!

Σπουδαία νίκη 2-1 με ανατροπή πανηγύρισε η ΑΕΚ Λάρνακας κόντρα στην Παρτίζαν εντός έδρας. Η κυπριακή ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Μένινγκ στο 18’, όμως βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να φέρει… τούμπα το ματς! Αρχικά, ο Γκαρσία στο 34’ και στη συνέχεια ο Μιλίτσεβιτς στο 74’ σκόραραν για λογαριασμό της ΑΕΚ και πλέον ο σύλλογος της Λάρνακας θα πάει στο Βελιγράδι έχοντας το «πάνω χέρι».

Ξέσπασε στην Σλοβάκο η Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι με πρωταγωνιστή τον Λίνκολν που σκόραρε δις (45+2’, 81’) και «σέρβιρε» στον Εμρέ Μορ (17’), επικράτησαν 3-0 των Τσέχων και βρίσκονται ήδη με το 1,5 πόδι στην επόμενη φάση.

«Τριάρα» και για την Μάλμε κόντρα στην Ντουντελάνζ. Οι Σουηδοί πέτυχαν και τα τρία γκολ τους στο δεύτερο μέρος, με σκόρερ τους Θελίν (54’), Τοϊβόνεν (81’) και Μπιρμάντσεβιτς (85’), ενώ στο 49’ είχε χάσει πέναλτι στο Μπέργκετ.

Τεράστιο βήμα πρόκρισης για Ζυρίχη και Ελσίνκι, οι οποίες επικράτησαν με το ίδιο σκορ (2-0) των Λίνφιλντ και Μάριμπορ εκτός έδρας αντίστοιχα. Τέλος, η Σάμροκ Ρόβερς μπορεί να αγχώθηκε για λίγο στο φινάλε, αλλά επικράτησε τελικά 3-1 της Σκούπι και θα ταξιδέψει στη Βόρεια Μακεδονία όντας το μεγάλο φαβορί για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΕΚ Λάρνακας – Παρτίζαν 2-1

Φενέρμπαχτσε – Σλοβάκο 3-0

Μάλμε – Ντουντελάνζ 3-0

Μάριμπορ – Ελσίνκι 0-2

Λίνφιλντ – Ζυρίχη 0-2

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1

Σάμροκ Ρόβερς – Σκούπι 3-1

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0