Football Talk

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0: Τον «λύγισε» ο διαιτητής και τα… ανόητα αμυντικά λάθη! (video)

Σλάβια Πράγας – Παναθηναϊκός 2-0: Τον «λύγισε» ο διαιτητής και τα… ανόητα αμυντικά λάθη! (video)
Πικρή επιστροφή στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό, ήττα με 2-0 από τη Σλάβια Πράγας και μειωμένες ελπίδες πρόκρισης στα playoff του UEFA Europa Conference League. λόγω κακών διαιτητικών αποφάσεων και αμυντικής ολιγωρίας.

Δεν πήγε βάση προγραμματισμού η επιστροφή του «τριφυλλιού» στην Ευρώπη, ύστερα από μία πενταετία και πια πρέπει να ανέβει «βουνό» για να περάσει στην επόμενη φάση του UEFA Europa Conference League.

Στις αρχές του πρώτου μέρους η Σλάβια προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του παιχνιδιού της, όμως οι «πράσινοι» ήταν καλά στημένοι και απέτρεψαν κάθε πιθανή προσπάθεια.

Μέχρις ότου, ο Παλάσιος να αποβληθεί από τον διαιτητή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για… θέατρο. Βέβαια, έντονα ήταν τα παράπονα από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Αργεντίνος χαφ δεν ζήτησε κάτι. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα και το 1-0 ήρθε από τους γηπεδούχους στο χειρότερο δυνατό σημείο, ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ύστερα από μπέρδεμα του Μπρινιόλι και των αμυντικών, ο Σράντς επωφελήθηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε στις αλλαγές των Σπόραρ και Βαγιαννίδη, με τον πρώτο να πραγματοποιεί μία ωραία ατομική ενέργεια που οδήγησε στην απευθείας αποβολή του Σάντος για τράβηγμα.

Παρόλα αυτά, οι Τσέχοι τέσσερα λεπτά αργότερα, με την ίδια «συνταγή» διπλασίασαν τα τέρματά τους. Χάρη σε μία γρήγορη επίθεση που είχε τελικό αποδέκτη τον Ουσόρ που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο μόλις 13΄πριν.

Στο 59’ ήρθε η καλύτερη στιγμή του Παναθηναϊκού με τον Βαγιαννίδη να τριπλάρει πολύ ωραία δύο ποδοσφαιριστές, να βγαίνει σε τετ α τετ, αλλά να μην καταφέρνει να ευστοχήσει για το 2-1.

Μάλιστα, ο Ουσόρ ήταν κοντά και στο 3-0 στο 76', αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ και το τελικό σκορ ήταν το 2-0. Με συνέπεια η ομάδα του Γιοβάνοβιτς να οφείλει να αλλάξει πολλά πράγματα ενόψει της ρεβάνς στην Αθήνα.

Οι ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Μάγκνουσον, Γκάνεα, Πέρεθ, Κουρμπέλης (72' Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ), Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης)

Σλάβια Πράγας (Γιντρίχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντουντέρα (46’ Ουσόρ), Σάντος, Ούσου, Ντόρλεϊ, Χόλες, Τιεί (46’ Έβερτον), Σραντς (71’ Μάσοπουστ) , Τραορέ, Ολαγίνκα, Λινγρ (57’ Σεφτσίκ)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0