Football Talk

Λούκας Σάσα: «Ο Άρης ήθελε να με κρατήσει - Πώς έχασα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Bloomfield;»

Λούκας Σάσα: «Ο Άρης ήθελε να με κρατήσει - Πώς έχασα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Bloomfield;»
Ο πρώην παίκτης του Άρη, Λούκας Σάσα μίλησε σε ισραηλινά μέσα, ενόψει των αγώνων των Θεσσαλονικιών με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και στάθηκε στην... αξέχαστη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο «Bloomfield Stadium».
Σχετικά Άρθρα

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (4/8, 20:00) την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League και ο Λούκας Σάσα μίλησε σε μέσα του Ισραήλ λέγοντας χαριτολογώντας: «Πώς έχασα την ευκαιρία να ξαναπαίξω στο Bloomfield; Αν το ήξερα νωρίτερα, δεν θα έφευγα από τον Άρη. Πέρασα τρία χρόνια στον Άρη και ευχαριστήθηκα την κάθε στιγμή. Ο Άρης ήθελε να με κρατήσει αλλά αποφάσισα να επιστρέψω στο σπίτι μου στη Βραζιλία».

Ενώ για το φαβορί στο ζευγάρι, Σάσα που έχει περάσει ένα φεγγάρι από την Χάποελ Τελ Αβίβ ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ο Άρης άλλαξε αρκετά σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Και η Μακάμπι είναι πάντα μια σκληρή ομάδα. Θα γίνουν δύο παιχνίδια υψηλής έντασης και ρυθμού. Θυμάμαι ακόμη τις στιγμές που έζησα με αντίπαλο τη Μακάμπι και κυρίως το ντέρμπι που κερδίσαμε με 1-2. Ο Ζάχαβι είναι ένα φανταστικός παίκτης, δεν ξέρω όμως σε τι κατάσταση είναι μετά τον τραυματισμό του».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0