Football Talk

Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Άιντραχτ: «Ποιός στο διάολο είναι ο Μανέ;»

Απίστευτη δήλωση από τον πρόεδρο της Άιντραχτ: «Ποιός στο διάολο είναι ο Μανέ;»

Το βράδυ της Παρασκευής (5/8) η Άιντραχτ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα, με τον πρόεδρο της ομάδας της Φρανκφούρτης να προβαίνει σε μια απίστευτη δήλωση, διερωτώμενος ποιος είναι ο νέος σταρ των Βαβαρών!

Η Μπουντεσλίγκα ξεκινά την Παρασκευή με την περσινή πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου να τίθεται αντιμέτωπη με την κάτοχο του Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης και... τα αίματα έχουν ανάψει αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας Πίτερ Φίσερ.

 Ο πρόεδρος της Άιντραχτ μάλιστα σε συνέντευξή του στο RTL και το n.tv αναρωτήθηκε: «Ποιος στο διάολο είναι ο Μανέ;» ενώ επίσης ανέφερε «Θα υπάρξει ξανά ενθουσιώδης ατμόσφαιρα στο γήπεδο, θα υπάρχει ενέργεια από τις εξέδρες, οι παίκτες θα πιεστούν. Και φυσικά έχουμε μια ευκαιρία. Βέβαια αν λήξει ισόπαλο, δεν θα αρχίσω να κλαίω». 

Στη συνέχεια, μετά από λίγες ώρες ο Φίσερ ανασκέυασε την αρχική του ατάκα, λέγοντας απογοητευμένος πως διαστρεβλώθηκε το νόημα των όσων είχε πει: «Ήταν μαζί με εμένα και τον γιο μου στο σπίτι για τρεις ώρες. Μιλήσαμε για πολιτική, ποδόσφαιρο, μαγειρική και για όλα. Και μίλησα για τον Σάντιο Μανέ με μεγάλο σεβασμό. Και πόσο εξαιρετική είναι η Μπάγερν. Αν στη συνέχεια αναπαράχθηκε με αυτόν τον τρόπο, είναι πολύ απογοητευτικό». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0