Football Talk

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζουμε κανονικά τον Σπόραρ - Περάσαμε δύσκολα τις προηγούμενες μέρες»

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: «Υπολογίζουμε κανονικά τον Σπόραρ - Περάσαμε δύσκολα τις προηγούμενες μέρες»
Ενδιαφέρουσες οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στη συνέντευξη Tύπου ενόψει της ευρωπαίκής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού απέναντι στην Σλάβια Πράγας.
Όρεξη για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είχε ο Σέρβος προπονητής, ενόψει της μεγάλης επιστροφής του «τριφυλλιού» στις ευρωπαίκές διοργανώσεις. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Αντράζ Σπόραρ, τον Γιάννη Αλαφούζο και φυσικά για τα δύο παιχνίδια απέναντι στον τσεχικό σύλλογο.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Έχετε μια κεντρική φιλοσοφία, είχατε δύο απώλειες της τελευταίας στιγμής, πόσο αλλάζουν τα σχέδια σας;
«Σίγουρα ήταν οι τελευταίες επτά-οκτώ μέρες δύσκολες λόγω των προβλημάτων που είχαμε. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να βρει τις λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει το παιχνίδι. Αυτές θέλουμε να είναι και οι ποιο αποδοτικές κόντρα σε μια καλή ομάδα που είναι η Σλάβια».

Με δεδομένο πως υπάρχουν δύο παιχνίδια, έχετε στο μυαλό σας ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς και να προσαρμόσετε την τακτική σας πάνω στις επιθετικές αρετές του αντιπάλου ή το αντιμετωπίζετε ως ένα ματς;

«Πολλές φορές όταν θα ήθελα να κάνω απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να ξέρουμε την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Η Σλάβια δεν αλλάζει το προφίλ της ούτε εδώ ούτε εκτός έδρας. Μόνο απ΄αυτό το σκεπτικό δεν είμαστε και εμείς ομάδα που έχει διαφορετική φιλοσοφία. Νομίζω και τα δύο παιχνίδια θα είναι παρόμοια παιχνίδια, θα έχουν την ίδια σκέψη μέσα στο παιχνίδι. Ποιος θα μπορεί να επιβάλει το ρυθμό του».

Συμμερίζεστε την άποψη ότι η Σλάβια θα πάρει την πρόκριση μετά το δεύτερο παιχνίδι;

«Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι στην επόμενη φάση. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε».

Για να πήρατε τον Σπόραρ στην αποστολή πάει να πει ότι τον υπολογίζετε, κατά πόσο έτοιμος είναι μετά τα όσα είδατε αυτές τις μέρες;

«Ο Σπόραρ δεν είναι πολύ χρόνο μαζί μας. Έχει καλή διάθεση και είναι φυσιολογικό να τον δηλώσουμε για τα δύο ματς με τη Σλάβια. Γιατί θα έχει άλλες επτά μέρες. Σίγουρα τον υπολογίζουμε, το πόσο χρόνο θα παίξει πρέπει να το δούμε και μαζί του και ανάλογα με τον αντίπαλο».

Ποια η άποψη σας για την Σλάβια Πράγας;

«Είναι μια επιθετική ομάδα, που τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού, έχει αρκετές επιτυχίες στην Τσεχία και στην Ευρώπη. Είναι ένας δύσκολος και άξιος αντίπαλος στη μάχη για την επόμενη φάση».

Είδαμε πως είχατε ένα τετ α τετ με τον Γιάννη Αλαφούζο. Είναι κάτι που μπορείτε να μας πείτε απ' όσα είπατε και θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο;

«Συζητούσαμε θέματα καθημερινότητας της ομάδας. Καθώς είμαστε σε περίοδο κρίσιμη αλλά όχι θέματα που θα μπορούσα να πω σε μια συνέντευξη Τύπου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0