Football Talk

ΟΦΗ: Ικανοποιητική πρόταση από Σαουδική Αραβία για Επασί!

ΟΦΗ: Ικανοποιητική πρόταση από Σαουδική Αραβία για Επασί!

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Ντέβις Επασί, είναι σχεδόν βέβαιο αποχωρήσει από τον σύλλογο με προορισμό την Σαουδική Αραβία. Στα «σκαριά» και δεύτερη μεταγραφή επιθετικού για τους Κρητικούς.

Το τελευταίο διάστημα ο ΟΦΗ είχε δεχθεί κρούση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας για τον Ντέβις Επασί, ωστόσο οι απαιτήσεις της ομάδας δεν είχαν ικανοποιηθεί σε καμία από τις τρεις προσφορές που έλαβε. Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα (3/8) της εφημερίδας «Πατρίς», η ομάδα από την Αραβία επέστρεψε με νέα βελτιωμένη πρόταση και όλα δείχνουν ότι ο διεθνής Καμερουνέζος θα αποχωρήσει από το Γεντί Κουλέ.

Έτσι, ο ΟΦΗ θα εξασφαλίσει ένα αρκετά καλό ποσό, που θα το διοχετεύσει στη αγορά με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Φυσικά, πρόκειται να αποκτηθεί τερματοφύλακας που θα αντικαταστήσει τον Επασί, με το πιθανότερο να είναι ξένος. Υπενθυμίζεται ότι στο ρόστερ των Κρητικών υπάρχει ο 20χρονος πορτιέρο, Χρήστος Μανδάς, που λογίζεται ως δεύτερη επιλογή.

Παράλληλα, ο ΟΦΗ, μετά τον Νουά Ντικό που έφτασε την Τρίτη στο Ηράκλειο, ετοιμάζεται να «κλείσει» κι άλλον ποδοσφαιριστή για την επιθετική γραμμή.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0