Football Talk

Παναθηναϊκός: Ούτε ο Αλεξανδρόπουλος στην Πράγα!

Παναθηναϊκός: Ούτε ο Αλεξανδρόπουλος στην Πράγα!

Νέο πλήγμα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό, καθώς θα πρέπει να διαχειριστεί ακόμα μια απουσία στο παιχνίδι στην Πράγα με την Σλάβια!

Την ώρα που η κατάσταση των Χουάνκαρ, Παλάσιος, Αϊτόρ και Ιωαννίδη είναι άγνωστη, λόγω της ίωσης που πέρασαν την προηγούμενη εβδομάδα και δεν γνωρίζουμε σε τι φυσική κατάσταση μπορεί να βρίσκονται οι τέσσερις ποδοσφαιριστές, το βράδυ της τρίτης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μαθαίνει πως θα παραμείνει στα πιτς ο Μπαρτ Σένκεφελντ από το κέντρο της άμυνας.

Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της ομάδα για την Τσεχία, ο Σέρβος τεχνικός ενημερώθηκε πως δεν θα έχει ούτε τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο στην διάθεση του, καθώς «κόπηκε» την τελευταία στιγμή από την αποστολή λόγω ασθένειας!

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Αϊτόρ, Καρλίτος, Παλάσιος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0