Football Talk

Μπενφίκα – Μίντιλαντ 4-1: Οι «αετοί» της Λισαβώνας σκόρπισαν στους τέσσερις ανέμους τους Δανούς και πλησίασαν τους ομίλους! (video)

Μπενφίκα – Μίντιλαντ 4-1: Οι «αετοί» της Λισαβώνας σκόρπισαν στους τέσσερις ανέμους τους Δανούς και πλησίασαν τους ομίλους! (video)

Η Μπενφίκα ήταν απολαυστική στο πρώτο ματς της σειράς απέναντι στη Μίντιλαντ, αποκτώντας τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στα playoff του Champions League. Χατ-τρικ ο Γκονζάλο Ράμος, βασικός ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Υπερηχητική Μπενφίκα, διέλυσε τη Μίντιλαντ και μόνο από θαύμα δε θα βρίσκεται στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «αετοί» απλοποίησαν την κατάσταση ήδη από το πρώτο μέρος, με τον Ράμος να χτυπά στο 17’ και στο 33’, ενώ λίγο αργότερα (40’) ο Έντσο Φερνάντεζ με ένα μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής, διεύρυνε τη διαφορά στα τρία τέρματα.

Στο δεύτερο μέρος το πάρτι των γηπεδούχων συνεχίστηκε, όχι βέβαια με τον ίδιο ρυθμό δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους, με θύτη ποιόν άλλον; Το νέο παιδί-θαύμα στην επίθεση, ο οποίος ολοκλήρωσε τη μαγική του εμφάνιση με τον καλύτερο τρόπο και χατ-τρικ με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-1 με εκτέλεση πέναλτι του Σίστο, σε μια βραδιά που ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0