Football Talk

Παναθηναϊκός: Χάνει το ματς με Σλάβια ο Σένκεφελντ - Αναλυτικά η αποστολή

Παναθηναϊκός: Χάνει το ματς με Σλάβια ο Σένκεφελντ - Αναλυτικά η αποστολή

Έγινε γνωστή η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με την Σλάβια στην Πράγα, στην οποία βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Σπόραρ, όχι όμως και ο Μπαρτ Σένκεφελντ!

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Παναθηναϊκό, ενόψει του πρώτου αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League στην Πράγα με αντίπαλο την Σλάβια (4/8, 20:00)

Συγκεκριμένα, ο Μπαρτ Σένκεφελντ ταλαιπωρείται από ίωση, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναγκάζεται να τον αφήσει εκτός αποστολής. Σε αυτήν ωστόσο συμπεριλήφθηκε ο Αντράζ Σποράρ που αποκτήθηκε το τελευταίο διάστημα από το «τριφύλλι» και πραγματοποίησε την Τρίτη (2/8) μόλις την δεύτερη προπόνηση με την ομάδα.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0