Football Talk

Κλήρωση play off Conference League: Στα δύσκολα ο Άρης, στα μέτρα του Παναθηναϊκού

Κλήρωση play off Conference League: Στα δύσκολα ο Άρης, στα μέτρα του Παναθηναϊκού
Κλήρωση για όλα τα γούστα για τις ελληνικές ομάδες στο Conference league με τον Άρη να είναι ο άτυχος αφού θα αντιμετωπίσει την γαλλική Νις, την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα έχει αντίπαλο στα μέτρα του αφού θα παίξει με Σπαρτάκ Τρνάβα ή Ρακόβ! Εύκολο έργο για τον Ολυμπιακό αν χρειαστεί.
Με αντίπαλο στα μέτρα του κληρώθηκε o Παναθηναϊκός. Και αυτό γιατί η κληρωτίδα έβγαλε στον δρόμο του μία εκ των Σπαρτάκ Τρνάβα και Ρακόβ! Δύο ομάδες που έχουν έντονο ελληνικό στοιχείο αφού στην Σπαρτάκ αγωνίζεται ο Κυριάκος Σαββίδης και στην Ράκοβ οι Παπανικολάου και Σβάρνας. Οι «πράσινοι» δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού και οι δύο αντίπαλοι είναι βατοί. Όλα αυτά βέβαια, εφόσον στείλουν σπίτι τους την Σλάβια Πράγας.

O Άρης, αντίθετα δεν ήταν τυχερός στην κλήρωση αφού θα αντιμετωπίσει την γαλλική Νις σε περίπτωση που αποκλείσει την Μακάμπι. Μια Νις που είναι ανερχόμενη δύναμη στην Γαλλία και θεωρείται το φαβορί του ζευγαριού και έχει στόχο να προχωρήσει όσο γίνεται πιο μακριά στην διοργάνωση.

Τέλος, ο Ολυμπιακός στην απευκταία περίπτωση αποκλεισμού από την Σλόβαν Μπρατισλάβας, αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα σε Ζρινίσκι από τη Βοσνία ή την Τομπόλ Κοστανάι από το Καζακστάν. Δύο ομάδες που λογικά δεν πρόκειται να του προκαλέσουν προβλήματα αφού είναι αδύναμοι για να μπορέσουν να κοντράρουν τους Πειραιώτες.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν την Πέμπτη 18 Αυγούστου και οι δεύτεροι αγώνες την Πέμπτη 25 Αυγούστου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0