Football Talk

Απέρριψε την πρόταση της Νιούκαστλ για τον Μάντισον η Λέστερ, που ζητά τον… Ντουμπράβκα!

Απέρριψε την πρόταση της Νιούκαστλ για τον Μάντισον η Λέστερ, που ζητά τον… Ντουμπράβκα!

Μπορεί η Νιούκαστλ να μην έχει προβεί σε κάποια μεγάλη μεταγραφή, πλην του Νικ Πόουπ, όμως φαίνεται πως επιχειρεί να ολοκληρώσει μία σημαντική κίνηση με τον Τζέιμς Μάντισον. Συζητά με την Λέστερ, υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, αλλά ο Ντουμπράβκα έχει μπει στις διαπραγματεύσεις και μένει να δούμε την κατάληξη των διαπραγματεύσεων!

Δεν έχει αποφασίσει να κινηθεί ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού η Λέστερ, η οποία αποτελεί και τη μοναδική ομάδα που δεν έχει ανακοινώσει κάποιον ποδοσφαιριστή!

Όπως αντιλαμβάνεται κάποιος, απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσει σε αυτό το σημείο, είναι να μην χάνει και ποδοσφαιριστές, με τον Κάσπερ Σμάιχελ να είναι ο μοναδικός που αποχωρεί μέχρι στιγμής, δίχως ωστόσο να γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι με τον Φοφανά και τη Τσέλσι και τον Τίλεμανς με την Άρσεναλ.

Ωστόσο, αισίως έχει προκύψει ενδιαφέρον και για τον Τζέιμς Μάντισον, ο οποίος αποτελεί και τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή των «αλεπούδων», με τη Νιούκαστλ να διαπραγματεύεται με τη Λέστερ για την απόκτησή του, αλλά να υπάρχει μεγάλη απόσταση… οικονομικά.

Τι εννοούμε με αυτό; Πως η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς αξιώνει τον παίκτη της με 60 εκατομμύρια, την ώρα που οι «καρακάξες» διαθέτουν ως στιγμής 20 λιγότερα. Για να υπάρξει λοιπόν συμφωνία, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα.

Είτε να ρίξει τις απαιτήσεις της η Λέστερ, είτε να πάρει κάποιον ως αντάλλαγμα, με τον Ντουμπράβκα να έχει μπει ήδη στην συζήτηση, τόσο επειδή η Νιούκαστλ απέκτησε τον Πόουπ, όσο και επειδή ο Σμάιχελ δεν συνεχίζει στο Κινγκ Πάουερ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0