Football Talk

Περιμένει την απόφαση του Τορέιρα η Άρσεναλ, θα αποχωρήσει άμεσα και ο Πάμπλο Μάρι!

Περιμένει την απόφαση του Τορέιρα η Άρσεναλ, θα αποχωρήσει άμεσα και ο Πάμπλο Μάρι!

Ελάχιστες φαίνεται πως είναι οι πιθανότητες παραμονής του Λούκας Τορέιρα στην Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν συμφωνήσει με τη Γαλατασαράι για την παραχώρησή του και να αναμένουν την απόφαση του ποδοσφαιριστή. Την ίδια ώρα, ο Πάμπλο Μάρι είναι ο επόμενος που δεν θα συνεχίσει στην Άρσεναλ, με πιθανό προορισμό του την Ιταλία, για λογαριασμό είτε της Μόντσα, είτε της Βερόνα.

Ξένο σώμα φαίνεται πως αποτελούν για την Άρσεναλ δύο ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Λούκας Τορέιρα και Πάμπλο Μάρι, οι οποίοι πάντως έχουν διαφορετική αντιμετώπιση από τον Μικέλ Αρτέτα.

Ο πρώτος επιθυμεί να αποχωρήσει, αλλά στις τάξεις των «κανονιέρηδων» σέβονται την άποψή του και αναμένουν την τελική του απόφαση, αναφορικά για το αν θέλει ή όχι να βρεθεί στην Γαλατασαράι, με την οποία η Άρσεναλ έχει συμφωνήσει.

Όσον αφορά τον δεύτερο, ο Μάρι είναι ο 5ος κατά σειρά κεντρικός αμυντικός στην ιεραρχία του προπονητή του και όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην Ιταλία, για λογαριασμό της Μόντσα ή της Βερόνα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0