Football Talk

Premier League: Σκέψεις να διατίθενται στο κοινό οι συνομιλίες VAR με διαιτητή μετά το τέλος του ματς!

Premier League: Σκέψεις να διατίθενται στο κοινό οι συνομιλίες VAR με διαιτητή μετά το τέλος του ματς!

Μία ακόμη καινοτόμα ιδέα επιχειρεί να κάνει ρεαλιστική η Premier League, η οποία σχεδιάζει να διατίθενται στο κοινό οι συνομιλίες του VAR με τους διαιτητές, μετά την λήξη της εκάστοτε αναμέτρησης.

Η Premier League σχεδιάζει να δίνει πρόσβαση στο κοινό στις ηχογραφημένες συνομιλίες μεταξύ διαιτητών και VAR μετά τους αγώνες! Στόχος του σχεδίου είναι να αυξηθεί η διαφάνεια σχετικά με τις διαιτητικές αποφάσεις και ο διευθύνων σύμβουλος της λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς, επιβεβαίωσε ότι η ιδέα είχε εξαιρετική απήχηση.

Προφανώς, το πλάνο αφορά στην κυκλοφορία του ήχου μετά το τέλος του αγώνα, καθώς οι νομοθέτες του ποδοσφαίρου δεν επιτρέπουν ζωντανές μεταδόσεις. Η πρακτική είναι ήδη σε εφαρμογή στο Major League (MLS) των ΗΠΑ του οποίου ο επικεφαλής διαιτησίας, Χάουαρντ Γουέμπ, θα επιστρέψει στην Premier League ως νέος αρχιδιαιτητής, με μια σειρά από νέες αποφάσεις, συμπεριλαμβανομένης της δημοσιοποίησης των συνομιλιών των διαιτητών στο Youtube, πράγμα που αποτελεί τεράστια καινοτομία αν εν τέλει λάβει χώρα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0