Football Talk

Στον… αέρα η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ!

Στον… αέρα η μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ!

Πλήρης αβεβαιότητα για την παρουσία των Γιάσμιν Κούρτιτς, Ντάγκλας Αουγκούστο και Θεοχάρη Τσιγγάρα στον ΠΑΟΚ για την σεζόν που μας έρχεται. Ψάχνει μέσο ο «Δικέφαλος του Βορρά». 

 

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται πια για την «επόμενη μέρα» και την αρχή της Super League, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στο UEFA Europa Conference League.

Βρισκόμαστε στον Αύγουστο και οι «ασπρόμαυροι» θα χρησιμοποιήσουν τον χρόνο που έχουν για να κάνουν μερικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους. Όμως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται πια να αποφασίσει και για το μέλλον των Κούρτιτς, Αουγκούστο και Τσιγγάρα. 

Με τον πρώτο, τον Σλοβένο μέσο, να γνωρίζει μέσω διοίκησης πως δεν θα λάβει πρόταση συμβολαίου από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από εκεί και έπειτα, έχουν δημιουργηθεί νέες καταστάσεις γύρω από τους Αουγκούστο και Τσιγγάρα

Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε δύο κάκιστες εμφανίσεις απέναντι στη Λέφσκι και η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε χωρίς λόγο, τον οδηγούν πιο κοντά στη πόρτα της εξόδου παρά στην ανανέωση συμβολαίου (το τρέχον συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2023) που ήθελε διακαώς ο Λουτσέσκου πριν από τους αγώνες με την βουλγάρικη ομάδα. 

Παράλληλα, ο Τσιγγάρας και οι «ασπρόμαυροι» γνωρίζουν πως η πρόταση δανεισμού από την Ουτρέχτη των Βασίλη Μπάρκα και Τάσο Δουβίκα βρίσκεται προ των πυλών. Οι Ολλανδοί θέλουν τον Έλληνα, ωστόσο εάν οι πρώτοι δύο (Κούρτιτς και Αουγκούστο) αποχωρήσουν, τότε ο δανεισμός του Τσιγγάρα θα γίνει πιο δύσκολος, αλλά όχι αδύνατος. 

Τέλος, όπως είναι λογικό, με τις πιθανές αποχωρήσεις των τριών μέσων, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση ενός μέσου, έτσι ώστε να πλαισιώσει τους Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας στο χώρο του άξονα. 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0