Football Talk

Κύπελλο Γερμανίας: Θριάμβευσε η Άιντραχτ – Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε η Ουνιόν Βερολίνου!

Κύπελλο Γερμανίας: Θριάμβευσε η Άιντραχτ – Ζορίστηκε αλλά τα κατάφερε η Ουνιόν Βερολίνου!
Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η τελευταία μέρα του Α’ γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας, λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη της Bundesliga. Πέρασαν άνετα από το Μαγδεμβούργο οι «αετοί» της Φρανκφούρτης, γλύτωσε τα χειρότερα στην παράταση η Ουνιόν Βερολίνου

Δε μεγάλωσε ο αριθμός των «θυμάτων» από τη Bundesliga αφού όλοι οι εκπρόσωποί της νίκησαν, εύκολα ή δύσκολα και συνεχίζουν στο θεσμό. Οι αναμετρήσεις αυτές (1/8) αποτέλεσαν την πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που αναμένεται να κάνει σέντρα την προσεχή Παρασκευή (5/8) με τον αγώνα της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην κάτοχο του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Για τη φάση των 62 του DFB Pokal, η Άιντραχτ επικράτησε με «σβηστές τις μηχανές» του Μαγδεμβούργου (ομάδα που ανήλθε στη δεύτερη κατηγορία) με 4-0 και ετοιμάζεται για τις δυο σπουδαίες αναμετρήσεις που έπονται, πρεμιέρα Bundesliga και European Super Cup (10/8) . Για την ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ, δύο τέρματα πέτυχε ο Καμαντά (4’. 59’) ενώ από ένα πρόσθεσε ο Λιντστρομ (32’) και ο Αλάριο στις καθυστερήσεις. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 6’ να φέρουν το ματς στα ίσια, όμως ο Αντρέας Μίλερ έχασε πέναλτι.


Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Ντάρμσταντ διέλυσε με 3-0 την Ίνγκολσταντ στην έδρα της δεύτερης παίρνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση ενώ και η Βέρντερ Βρέμης την ακολούθησε, αν και η Κότμπους της έβαλε δύσκολα (2-1). Στον πιο δραματικό αγώνα της βραδιάς, η Ουνιόν Βερολίνου χρειάστηκε το έξτρα τριαντάλεπτο για να κάμψει την αντίσταση της Κέμνιτσερ (2-1), η οποία αποτελεί ερασιτεχνικό σωματείο. Το σοκ όμως αποφεύχθηκε, με τον Κέβιν Μπέρενς να τη λυτρώνει στο 114’.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0