Football Talk

Παρελθόν ο Μαρτίνς - Εποχή Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Παρελθόν ο Μαρτίνς - Εποχή Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Είναι οριστικό. Πέδρο Μαρτίνς και Ολυμπιακός συμφώνησαν για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, με τον διάδοχο του Πορτογάλου Κάρλος Κορμπεράν να πιάνει από σήμερα δουλειά στον Ρέντη – Κρεμάει τα παπούτσια του ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και αναλαμβάνει ρόλο-κλειδί στους Πειραιώτες.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Πέδρο Μαρτίνς τέλος από τον Ολυμπιακό. Ήταν αναμενόμενο μετά την ιστορική συντριβή και τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα και μετά τις διεργασίες των τελευταίων ημερών οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε νέα εποχή.

Η διοίκηση έφτασε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό για να χωρίσουν φιλικά και η σημερινή προπόνησή θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού που ακούει στο όνομα Κάρλος Κορμπεράν. Ο 39χρονος Ισπανός τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη Δευτέρα (1/8) θα έχει την πρώτη του γνωριμία με το ποδοσφαιρικό τμήμα, ξεκινώντας παράλληλα την προετοιμασία της ενόψει του πρώτου αγώνα με την Σλόβαν Μπρατισλάβας την προσεχή Πέμπτη (4/8)

Ο πρώην τεχνικός της Χάντερσφιλντ και βοηθός του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς ήταν εξαρχής ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών και μετά τις σχετικές συζητήσεις όπου διαπιστώθηκε η φιλοδοξία του Κορμπεράν και εντυπωσίασε ο τρόπος που βλέπει το ποδόσφαιρο, οι δυο πλευρές δεν άργησαν να φτάσουν σε συμφωνία για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού. 

Μάλιστα, ο Κορμπεράν έχει πιάσει δουλειά τις τελευταίες ώρες ώστε να ολοκληρώσει το παζλ των ανθρώπων που θα τον πλαισιώσουν στη νέα του δουλειά. Ένας από αυτούς με τον οποίο θα έχει στενή συνεργασία θα είναι ο Αβράαμ Παπαδόπουλος, ο οποίος κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για έναν αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα. Ουσιαστικά θα είναι ο συνδετικός κρίκος του ποδοσφαιρικού τμήματος με την διοίκηση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0